e
sv

EA Sports FC 24 en iyi CDM oyuncuları ve alternatifleri CDM oyuncuları arayanlar için alternatifleri de paylaştık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA Sports FC 24 en iyi CDM oyuncusu ve alternatifi

Orta sahanın yıkıcıları, en iyi FC 24 CDM oyuncuları savunma hattını koruyan güçlü kalkanlardır. Müdahale ve dağıtım ustaları olarak, dünya futbolunun en iyi merkezi defansif orta saha oyuncuları, yalnızca rakiplerin ataklarını engellemekle kalmıyor, aynı zamanda sahada bekleyen hücum oyuncularına takım arkadaşlarına pas vererek kendi ataklarını başlatma konusunda da ustalar. Şimdi EA Sports FC’nin en iyi 24 CDM oyuncusu ve alternatifi konusuna geçelim.

Ayrıca Joshua Kimmich ve Casemiro’nun reyting sıralamasında Rodri’yi yakından takip etmesi de sürpriz olmamalı. Her iki oyuncu da bu rolde en üst düzeyde oyun sergilemeye devam etti ancak Casemiro’nun geçen sezon Manchester United’a taşınmasının onları tamamen yeni bir ortama yerleştirdiği doğru.

Benzer şekilde, Bayern’in Georgia Stanway’i, forvetlerinizi bisiklete bindirmek için Pinged Pass ile bir başka harika CDM seçeneğidir. Ayrıca FUT’ta Harry Kane’i en üst kademede oynamak istiyorsanız İngiltere milli takımları arasında zaten iki kimya puanı var. Son olarak İngiltere/Premier Lig kadrolarında FUT menajerlerinin rüya oyuncusu Kobbie Mainoo var. Her ne kadar düşük 62 istatistikli bir Bronz kart olarak başlasa da, en iyi FC 24 Evolutions ile donatıldığında hızlı bir şekilde 83 Genel canavara dönüşür; tam gelişmiş istatistik ayrıntıları için FUTWIZ’e göz atın.

Barcelona Femení’den Patri Guijarro, listemizdeki diğer oyuncularla karşılaştırıldığında fiziksel açıdan pek de zorlu bir oyuncu değil. Ancak Uzun Top Pas PlayStyles+ özelliği, hızlı kanat oyuncularınızın, rakip yarı sahanın derinliklerinde bir atak çöktüğünde başarılı olmalarını mümkün kılar. Guijarro’yu çift pivot pozisyonuna yerleştirmek ve onun pişirme yapmasına izin vermek, rakip atağı üçüncü atağınıza çöktüğünde hızlı kanat oyuncularınızın gelişmesine olanak tanır.

Bu, EA Sports FC 24 en iyi CDM makalemizin sonu. Ancak sitemizde pek çok farklı konuda yazılar bulunmaktadır. Şimdi, EA Sports FC 24 rehberleri Yazımıza göz atmanızı öneririz. Çünkü burada EA Sports FC 24 ile ilgili pek çok farklı rehber mevcut. Aslında daha fazlası da yolda. Önce, EA Sports FC 24 Wonderkid makalemiz var. Bu yazımızda 50 harika çocuk önerisi hazırladık. Daha sonra, En iyi EA Sports FC 24 başlangıç ​​seti makalemiz var. Dahası, EA Sports FC 24 en ucuz üst düzey oyuncu Yazımız sizleri bekliyor. Sonraki, EA Sports FC 24 çapraz oyunu destekliyor mu? Sorunun cevabını verdik. Elbette en meşhur yazılarımıza da göz atmakta fayda var. Çünkü, Valorant Nişangahı Birçok oyunda işinize yarayacak manzaralarla yazımız karşınızda. Daha sonra birçok oyunda yardımcı olacak başka bir makalemiz var. Bu ayrıca PUBG şekilli takma ad listesi ve şekilli klan takma adları makalemiz. Bu sayede en iyi takma adları kullanma şansına sahip olacaksınız.

Dünyanın en iyi CDM’leri sıklıkla futbol dünyasının zirvesine büyük ölçüde ulaştılar. Ancak birçok oyuncu oldukça iyi alternatifler sunuyor. Bunlar şunları içerir:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.