e
sv

Steam üzerindeki en iyi korku oyunları – En iyi 10 Steam korku oyunları Steam üzerinde kütüphaneye eklemek için korku oyunu arıyorsanız, tavsiyelerimize bir bakın deriz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Korku oyunları oynamak kesinlikle çok zevkli oluyor. Yani, o gerilimi yaşamak, içten ayrı bir zevk. Hatta bol acılı yemek yemek gibi. Tabii, doğal olarak böyle bir yaşama doyum da olmuyor. Şimdi, bu yazı rehberimizde Steam üzerindeki en iyi korku oyunları ile ilgili bilgi ölçümü. Sizler için en iyi 10 Steam korku oyunları seçimini yaptık. Önce, bu oyunları liste halinde paylaşacağız. Sonra da, bu oyunları tek tek anlatacağız. Bu sayede, siz de hangi oyunları yürütmemizi neden sağlıyor. Şimdi, davetlerimize danışmalarımızı listemize alın.

En iyi Steam korku oyunları listemizde Alien da var. Ellen Ripley’in Oyuncuların kızı Amanda Ripley rolünü üstlenerek annesinin kayboluşuyla ilgili cevaplar arıyor. Oyun, oyuncular uzak bir ticaret istasyonu olan Sivastopol’u ararken tek ve acımasız bir Uzaylıdan kaçınmaları ve onu alt etmesi gereken benzersiz bir “tek Uzaylı” mekaniğine sahiptir. Oyunda gizlilik ve hayatta kalmak çok önemlidir. Ayrıca, oyuncuların hayatta kalmalarına yardımcı olacak kaynakları aramakta ve eşyalar üretmektedir.

En iyi Steam korku oyunları listemizde doğal olması şartı olan bir oyuna geldik. Oyuncular, başyapıtını yaratırken deliliğin derinliklerine inen çılgın bir ressamın rolünü üstlenirler. Oyun, ressamın zihni çözülmüşkçe oyun ortamının ve oyuncuların algısının sürekli değişen benzersiz bir “psikolojik korku” temasına sahiptir. Buna ek olarak, oyun atmosferi ve keşfetmeye odaklı. oyuncular notlar, günlükler ve imgelemler aracılığıyla ressamın geçmişini keşfediyor.

Oyuncular, perili bir kalede uyanan ve oraya nasıl geldiğini hatırlamayan Daniel üstlenirler. Oyun, oyuncular kalede gezinirken ve onu oraya götürüren savaşın ardındaki gerçeği ortaya çıkarırken Daniel’in korkunu ve zihinsel yönlendirmeyi yönetmeleri gereken bir akıl sağlığı sistemine sahiptir. Ayrıca, oyun atmosferi ve idame üzerine yoğunlaşmaya odaklıdır. Ayrıca, oyuncuların notları ve günlük girişleri aracılığıyla kalenin sırlarını keşfediyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.