e
sv

CSGO Kan Silme Kodu Shift Tuşu CSGO kan silme kodu Shift tuşu ile nasıl kullanılır?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CSGO Kan Silme Kodu Shift Tuşu

CS:GO Günümüzün en popüler oyunlarından biridir. Ancak bazı düşük bütçeli bilgisayarlarda donma, gecikme, takılma ve çökme sorunları yaşanabilmektedir. Bunların temel nedeni FPS’dir. Peki FPS nedir, önce ondan bahsedelim sonra CSGO hack kodu Shift tuşu ile nasıl çalıştığını size göstereceğiz. Detaylar aşağıda.

CSGO Kan Silme Kodu Shift Key yazımızda oyundan bahsetmek şart. Counter-Strike Küresel Saldırı (CS:GO) çok oyunculu, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Ayrıca 2012 yılında Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından yaratılmıştır. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunudur. Üstelik Global Offensive’in yapımı iki yıldan fazla sürdü. Daha sonra Ağustos 2012’de Windows, macOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 için piyasaya sürüldü. Daha sonra 2014’te Linux için piyasaya sürüldü. Valve, hem küçük denge yamaları hem de daha büyük özellik sürümleriyle oyuna düzenli güncellemeler sağlamaya devam ediyor.

Eski Microsoft çalışanları Gabe Newell ve Mike Harrington, 1996 yılında Valve’ı kurdular. 1998’de birinci şahıs nişancı oyunu Half-Life piyasaya sürüldü. Ticari ve kritik bir başarıydı. Ayrıca gerçekçiliği, senaryolu anları ve tutarlı hikayesi sayesinde FPS türünde kalıcı bir etki yarattı. 2000 yılında Harrington işten ayrıldı. Half-Life 2, Valve’ın 2003’te Steam’i piyasaya sürmesinden sonra 2004’te piyasaya sürüldü. Half-Life 2 olumlu eleştiriler aldı ve 2011’de 12 milyon satışa ulaştı. Yeni fizik sistemlerine sahipti ve olay örgüsü ile karakterlere daha fazla vurgu yapıyordu. Half-Life 2: Episode One, iki bölümlü devam filminden ilki, 2006 yılında piyasaya sürüldü. Episode Two, çok oyunculu TF2 ve bulmaca oyunu Portal ile birlikte ertesi yıl yayınlandı. 2011 yılında Portal 2 piyasaya sürüldü. Dota 2, Valve tarafından 2013 yılında piyasaya sürülen çok oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası oyunudur.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.