e
sv

PUBG En İyi Taarruz Tüfekleri PUBG En İyi Taarruz Tüfekleri listemizde, oyunda yer alan taarruz tüfeklerini listeledik ve açıkladık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PUBG En İyi Saldırı Tüfekleri

PUBG veya Pubg mobil Oynarken hangi silahın daha iyi olduğunu biliyor musunuz? Bu yazımızda size anlatacağız PUBG’nin en iyi saldırı tüfekleri Bir liste yaptık. PUBG’nin çok geniş bir silah envanteri var ancak çatışmalarda en çok kullanılanı saldırı tüfekleridir. görelim en iyi saldırı tüfekleri nedir?

Oyunda nadir bulunan ve neredeyse sadece sandıklarda bulunabilen bu silah, ateş gücü en yüksek olan saldırı tüfeğidir. Yakın mesafeli çatışmalarda oldukça etkili olsa da uzak mesafeli çatışmalarda biraz düşük olabiliyor. AKM benzeri olan bu silahın geri tepmesi oldukça yüksektir.

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017’de piyasaya sürüldü. Üstelik Steam’de erken erişimle Microsoft Windows için yayınlandı. Piyasaya sürülmesinden yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı. Oyunun ilk büyük sürümü 20 Aralık 2017’de Windows platformunda erken erişimden çıkarak yayınlandı. Xbox One sürümü 12 Aralık 2017’de yayınlandı. Mobil battle royale oyunlarının yükselişiyle birlikte PUBG Mobile, 9 Şubat 2018’de Çin’de ilk kez sahneye çıktı. Daha sonra 19 Mart’ta Android ve iOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı. 2018.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.