e
sv

En iyi Roblox korku oyunları – 2023 En iyi Roblox korku oyunlarını mı arıyordunuz?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi Roblox korku oyunları – 2023

Roblox, çeşitli oyun türlerine ev sahipliği yapan büyük bir oyun platformu olarak biliniyor. Korku oyunları da bu platformun önemli bir parçası ve birçok oyuncuya heyecan verici deneyimler sunuyor. 2023 yılında Roblox platformunda yer alan en iyi korku oyunlarını incelemek isteyen oyuncular için bu oyunlara dair detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz. Hazırsanız en iyi Roblox korku oyunları listemize geçelim.

Dead Silence, en iyi Roblox korku oyunları listemizin başında yer alıyor. Dead Silence, aynı isimli korku filmine dayanan ürkütücü bir Roblox oyunudur. Bu oyun, bir dedektif rolünde Mary Shaw’un ortadan kayboluşunu araştırmakla görevlendirildiğiniz bir deneyim sunuyor. Mary Shaw, yerel kasabayı hayalet olarak gördüğü iddia edilen öldürülmüş bir kuklacıdır.

Boş bir mekanda sadece mobilyaların bulunduğunu düşünebilirsiniz ancak karanlık sırlarla dolu gizli geçitler sizi bekliyor. Çeşitli bulmacaları çözmeli ve sonunda büyük sırrı çözmelisiniz. Oh, ve o evde yalnız değilsin. İyi şanlar!

Mimic, karşılaştığımız en korkunç korku Roblox oyunlarından biridir. Tek oyunculu veya çok oyunculu olarak oynanabilen bu oyun, farklı seviyeler üzerine kurulu bir korku macera oyunudur. Mimic, dört farklı Japon tarihi ve şehir efsanesinden alınan dört farklı hikayeye dayanıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.