e
sv

Assetto Corsa sistem gereksinimleri Assetto Corsa'ya yeni başlamak isteyenler için.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mod desteği sayesinde çok fazla imkan olan Assetto Corsa, hala popülerliğini koruyor. Her ne kadar birçok oyuncu, oyun geçmişte başlamış olsa da, hala denememiş oyuncular da var. Bu yüzden, biz de size bu yazımızda Assetto Corsa sistem bilgilerini paylaşacağız. Oyunun hem minimum hem de kullandığı sistem masraflarını bu yazımızda bulmak mümkün. Şimdi, direkt olarak listeye geçmek isterseniz, yazımızın aşağılarında listeler sizi bekliyor. Biz, listemize almamız önce, listeleri biraz inceleyeceğiz. Dilerseniz, şimdi inceleme bölümü geçelim.

Assetto Corsa sistem gereksinimleri listemizde, bir de oyundan bahsedelim. İtalyan video oyun şirketi Kunos Simulazioni, İngilizce’de “Race Setup” anlamından gelen yarış simülasyonu oyunu Assetto Corsa’yı etkiledi. Oyun, gerçekçi bir yarış deneyimine vurgu yaparak önemli özelleştirme ve modlanabilirlik desteği ile inşa edilmiştir. Oyun ilk olarak 8 Kasım 2013 tarihinde Steam Erken Kullanım programı kullanımı gösterilmiştir. 19 Aralık 2014’te oyun Erken Erişim’den hızla çıktı.

Assetto Corsa sistem gereksinimleri yazımızda, bir de oynanıştan bahsedelim. Assetto Corsa, çeşitli yol ve yarış otomobilleriyle gerçekçi bir deneyim yaşamak için lazerle taranmış yarış pistlerinde doğru fizik ve lastik ölçeğini kullanan bir yarış modelidir. Profesyonel hareket sistemleri ve Nvidia 3D Vision’ın yanı sıra ücret, klavye, düzenleyici, oyun kumandaları, üçlü ekranlar, TrackIR kafa takibi ve VR başa sahip ekranlar dahil olmak üzere çeşitli çevre birimleri desteklenmektedir. Korumayı kaldırmak için üçüncü taraf içerikler kullanılabilir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.