e
sv

Battlefield 1 sistem gereksinimleri Sisteminiz kolayca kaldıracaktır.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Battlefield 1, gerçekten uzun ömürlü hayatımız olan bir yapım. Fekat, hala revaçta olan bir oyun. Hala daha oyuna yeni başlayan oyuncular mevcut. Durum böyle olunca da, biz de okurlarımızın yazdıklarına bir şey tüketmek istiyoruz. Şimdi, oyunu satın alırken veya kurmadan önce bakmanız gereken bir yazı ile karşınızdayız. Battlefield 1 sistem gereksinimleri rehber yazımızda, “Battlefield 1 kaç GB?” soruya da yanıt verdik. İster RAM olsun ister HDD alanı olsun, kesinlikle yanıtınızı bulun.

Ayrıca, The Forest sistem gereksinimleri Yazımız da sizlere faydalı olacaktır. Çıktığından beri cihazlardan olmayan eksik bir yapım. devam, gerçekten çok iyi oynanış özelliklerine sahip. Bu yüzen, siz de oyuna başlamak istiyorsunuz. Peki, sisteminiz hazır mı? Bunu da kontrol etmekte fayda olacaktır. Bütün bunlar bir yana, teşekkürler 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçimini yaptık ve paylaştık. Bir de, oyun tavsiyesi istersen en iyi oyunlar rehber yazımıza bakmanızı da tavsiye ederiz.

Battlefield 1 sistem gereksinimleri yazımızda, bir de oynanıştan bahsedeceğiz. Battlefield 1, öncekiler gibi takımın sonunu veren bir birinci kişisel nişancı video oyunudur. Bolt-action tüfekler, hafif makineli tüfekler, otomatik ve yarı otomatik tüfekler, toplar, alev makinaları ve çarpma gazları, oyuncuların savaşta kullanabilecekleri silahlardan sadece birkaçıdır. DICE oyunu Kılıç, siper sopası ve kürek gibi yeni yakın dövüş silahları dahil yakın dövüşü yeniledi. Bu yakın dövüş silahları için üç kategori vardı: ağır, orta ve hafif. Buna ek olarak, savaş atlarına binebilir ve hafif ve ağır tanklar, zırhlı kamyonlar, arabalar, torpido botları, iki ve üç uçaklı uçaklar, zırhlı bir tren, kaza araçları, bir dretnot ve M sınıfı bir zeplin gibi çeşitli zırhlı araçları yönetebilirler. Battlefield 1, önceki oyunların yıkılabilir ortamlarını ve silah özelleştirme yeteneklerini geri getiriyor ve geliştiriyor.

Sitemizin üzerinde merak uyandıran kitaplarımız başka yazılarımız da var. Zira, şimdi PUBG sistem gereksinimleri yazımıza bir göz gezdirebilirsiniz. Bu yazımızda, PUBG’ye başlama planlarınız varsa, size yardımcı olacak bilgileri bulacaksınız. Oyuna bakılması gereken bilgilerden biri de, kesinlikle sistem gereksinimleri. uzantı, Elden Ring sistem gereksinimleri yazımız da sizleri bekliyor. Elden Ring gibi efsane görüntü kalitesine sahip ve geniş bir oyun da istiyor olabilirsiniz. Bu oynamaya başlasanız da, sisteminizin yettiğinden emin olmanız şartı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.