e
sv

Doki Doki Literature Club Türkçe yama nasıl kurulur? Oyunu bir de Türkçe deneyebilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Doki Doki Edebiyat Kulübü Türkçe yaması nasıl kurulur?

Doki Doki Edebiyat Kulübü, sıra dışı hikaye anlatımıyla dikkat çeken, korku unsurları barındıran görsel roman oyunudur. Bu oyunun orijinal versiyonu İngilizcedir. Ancak İngilizce bilmeyen oyuncular Türkçe yamayı kullanarak oyunu daha iyi anlayabilirler. Bu kılavuzda Doki Doki Edebiyat Kulübü oyununa Türkçe yamanın nasıl kurulacağı adım adım anlatılmaktadır.

Oyunun kurulu olduğu dizini bulmanız gerekecek. Doki Doki Edebiyat Kulübü oyunu Steam üzerinden oynanıyorsa oyun dosyaları genellikle “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Doki Doki Edebiyat Kulübü” veya benzeri bir dizinde bulunur. Eğer oyunun farklı bir versiyonunu kullanıyorsanız oyunun kurulu olduğu dizini doğru belirlemeniz önemlidir.

Ayrıca sitemizde farklı konularda birçok yazımız sizleri bekliyor. Ancak Türkçe yama rehberi yazılarımızı da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Önce, Assassin’s Creed Origins Türkçe yaması ve Assassin’s Creed Mirage Türkçe Yaması Biraz da rehber yazılarımızdan bahsedelim. Daha sonra, Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yaması ile Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yaması Yazılarımız da sizleri bekliyor. Sonraki, Batman Arkham Knight Türkçe yaması ve A Way Out Türkçe yaması Ayrıca rehber makalelerimizi de öneriyoruz. Daha güncel oyunlar da sitemizde mevcuttur. Örneğin, Starfield Türkçe yaması ve GTA 5 Türkçe Yaması Kılavuz makalelerimiz size yardımcı olacaktır. Şimdi size bol keyifli oyunlar dileriz!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.