e
sv

GTA 5 Hileleri: uçak, araba, para, silah, sınırsız mermi, ölümsüzlük Bu GTA 5 hileleri ile oyunu bir nebze kolaylaştırabilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rockstar oyunları, oyuncular için yıllarca devam eden hile geleneğini şimdi de bozmuyor. GTA 4 hilelerini eski oyuncular doğal olarak ezberlemişlerdir. Hatta, bu durum GTA 5 ile de devam edecek. GTA 5 hileleri konsollar için bazı uyumluluklardan, dahası da, PC için de klavye üzerinden şifre yazma yöntemi ve telefonlardan da numara bileşenlerinden oluşur. Bu şifreler neler ve ne işe alımlar sizler için inceledik ve listede hazırladık.

Daha önce de korsanlarımız gibi, hileleri açacak, siz hepsini tekrar kapatana kadar (kullandığınız kodları yeniden girerek) Başarımları/Trofileri devre dışı bırakacaktır. Ayrıca, emin olmak için yeni, hilesiz bir oyun başlatmak da faydalı olabilir. Şimdi, GTA 5 hileleri ile sizlerin buluşma zamanı.

PS4 / PS5: DAIRE, L1, ÜÇGEN, R2, X, KARE, DAIRE, SAĞ, KARE, L1, L1, L1
Xbox One / Xbox X Serisi: B, LB, Y, RT, A, X, B, SAĞ, X, LB, LB, LB
PC: KAPLUMBAĞA
Telefon: 1-999-887-853 [1-999-TURTLE]

GTA 5 Maksimum Sağlık ve Zırh hilesi, ilgili sayaçların her aldığı de şimdi dolduracaktır. Sizi yenilmez yapmaz (girmeye devam etmediğiniz süre boyunca). Ancak sizi anında tamamen kaldırır. Yani, biraz zor durumda kalmışsanız ve uzun bir katliamdan sıyrılmanız sona erdiğinde.

Şimdi, GTA 5 hilelerini kullanmak istiyorsanız, 2 şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor. PS5, PS4 ve Xbox’ta sadece doğru tuş dizisini girerek hileleri açabilir ve hatta kapatabilirsiniz. Ancak, bunları hızlı bir şekilde toplamaya çalıştığınız ve ekranda bir bildirim göreceğiniz için doğru okumaya çalışmadığınızı anlayacaksınız. Ayrıca oyun içinde bir araya getirebilir ve her hile için yerel numarayı çevirebilirsiniz – bu, PC’de şifrelere girmenin ana yolunu. Bu telefon numaraları her zaman 1-999 ile başlar ve bir sonraki numara tuş takımındaki harfler aracılığıyla hileyi ifade eden bir sayı gelir. PC’deki bir diğer seçenek de tilde tuşları (~) ile konsol komutunu açmak ve kodları doğrudan buraya yazmaktır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.