e
sv

Hitman World of Assassination Freelancer modu inceleme Sabredenler için efsane bir güç gösterisi haline geliyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hitman, yılların hayatımızda olan bir seri. eklenti, neredeyse onun oyunu gerçekten efsaneydi. Son olarak, Hitman Freelancer modu geldi. Şimdi, Hitman Freelancer inceleme yazısında da, bu modun nasıl bir şey olduğundan bahsedeceğim. Aslında, çok da uzak olduğumuz bir şeyler yok. Çünkü, uluslararası rogulike türündeki bir temelde oynanıyor. Bugüne kadar oynadığımız roguelike oyunların haddi hesabı muhtemelen yoktur. Bu yüzden, bize uzak bir mod olmadığını dile getirdim. Dilerseniz, modun sahip olduklarından bahsetmeelim şimdi. Ayrıca Hitman World of Assassination Freelancer modu inceleme yazmanın, doğrudan modun incelemenin de önemlilediğini belirteyim. Şimdi, rahat rahat anlatımlara yeteneğim.

Hitman World of Assassination Freelancer incelemesi

Safehouse’a koyduğunuz ekipmanları biriktirmenizde fayda var. Çünkü, ilerleyen süreçler fena çok zorlaşıyor. Hazırlıklı olmanız büyük bir şart. Kullandığınız ve tükettiğiniz şeylere göre göreve gittikten sonra çok daha rahat edeceksiniz. Özellikle, bu ekipmanlar boss görevlerine saklamanızda büyük avantaj olacaktır. Fekat, başarısız olmanız durumunda, bu donanımları kaybedeceğinizi de unutmayın. Hitman World of Assassination Freelancer modu inceleme yazımda şu anda gelen bir şey de, ziyaret edilen yerler. Bir de, yapılandırmadan bahsedelim.

Bu görev çeşitlerinden, size uygun olanları çalıştırmanız gerekiyor. Sonunda, hangisine eliniz daha yatkınsa, onu yaparsınız. Bu göreve geldiğinizde, oyununuzun haritasının rastgele bir yerine gönderiyor. Açıkçası, bu gerçekten çok can sıkıcı. Moda ilk geldiğimde, kaç kere 2 ekibin arasındaydım. Geçemedim, yakalandım ve öldüm. Bu da, o zamana kadarki bütün ilerlememi çöpe attı. Evet, eğer başarısız olursa, elinizde neredeyse hiçbir şey kalmaz. Safehouse içinde eşya olsun isterseniz, görevlerdeyken elde ettiğiniz ve bunları saklamanız gerekiyor. Tabii, silah ve silah almanın başka yolları da var. Onlardan da bahsedeceğim.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.