e
sv

Mide Asidi Kadar Keskin Olan Bu Göle Düşerseniz Başınıza Neler Gelir?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ABD’nin Yellowstone Milli Parkı’nda bulanan ve bir kaplıca kaynağı olan ilginç gölün suyu o kadar asidik ki içine düşen bir insanı hızla sindiriyor.

Yüzeyinin altında süper volkanik magma hareketlilikleri olan Yellowstone Milli Parkı, birleştirmeki en ilginç alman birisi. Ayrıca parkta bulunan volkanik bölgelerin uzak kalıntılarının aktifleşmesi bekleniyor.

Milli park, aslında hem yerel hem de uluslararası birçok turistin ilgisini çeken bir bölge ve söz konusu asidik göl, son ziyaretçi akınına uğruyor. North Caroline grubundan yaklaşık 6 yıl önce parka giden 21 yaşındaki bir turist, park yetkilerinin anlatımına göre asit kaplıcalardan birine düştü. 24 saat içerisinde kızartma tavasına atılan bir yerleştirmek gibi Erimeye başlayan genç, hayata tutunmayı başardı.

Gencin yaşadığını yakmak için şu örneği deneyin:

sarıtaş

Bir duşa girdiniz ve ideal olarak bir duşa girdiniz ve ideal olarak bir duşa girdiniz, bir anda tepenizden akan su 93 santigrat yüksekliğinde yükseliyor ve içinde de mide asidiniz kadar keskin müdür var.

Hiç şüpheniz olmasın, hücreleri kurtarmak için son bir can havliyle o gölden çıkmaya çalıştınız. Aslında adı açıklanmayan genç da aynı şeyi yaptı ve ardından yoğun bir şeyler yaptı. şans eseri hayatta kaldı.

çıkarma

Dizilerdeki genç gibi, belden aşağınızdaki cilt katmanlarının özelliklerini kaybetmesi, cilt özündeki kılcal damarların patlamaya başlaması ve sonunda olan sinir ucunun sonunda onun kaybı gibi sonuçların yaşanması muhtemeldir. Eğer bu gölde bir dakikadan daha fazla kalırsanız, bir insan çorbası olmaman için hiçbir engel yok.

İLGİLİ HABER

10 Bin Kilometre Uzağımızda Olmasına Rağmen Türkiye’yi Bile Etkileyecek Yellowstone Süper Volkanı Patlarsa Ne Olur?

:
http://www.iflscience.com/environment/a-man-that-just-fell-into-a-yellowstone-hot-spring-was-basically-bathing-in-stomach-acid/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.