e
sv

Mount and Blade deprem konusunda destek verdiğini duyurdu Dahası, destek verilmesi için de yol gösterdiler.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Gerçekte çok zor günler geçiriyoruz ve olay üzerinden günler geçmesine rağmen hala etkisi devam ediyor. Her geçen gün, acımız daha da büyüyor. Böyle durumlarda, insan gerçekten maddi ve manevi destek görmek ister. Yalnız olduğunu hissetmek, birinin bizim kötü durumda olduğunu bilmesi bir yerde iyi geliyor. Görünümün gururlarından biri olan Mount and Blade de bizim yanımızda. Mount and Blade resmi Instagram sayfası, deprem hakkında destek verdi.

Şu anda, hep film yazıları metinleri gibi görünüyoruz. Ancak, içeriğin birçok başlığında yazı mevcut. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmak mümkün

Ayrıca, En iyi 5 ücretsiz mobil VPN uygulaması rehber yazımızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda, şu dönemde lazım olacak uygulamalardan bahsettik. Bu sayede, kolayca erişim sağlamanız mümkün olacaktır. sonra, En iyi 5 ücretsiz PC VPN uygulaması Rehber yazımızı da tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da, bugünlerde yardımcı olacak uygulamalardan bahsettik. PC üzerinden VPN kullanmak isteyenler için önemli tavsiyeler var. sonra da, Türkiye içerisinde VPN kullanmak yasak mı soruya cevap verdik. Şu günlerde, birçok kişinin zihnindeki kesinlikle önemli bir soru. Biz de, bu sorunlara karşı yanıtlarık ve sizler için anlattık. Umarız ki, her erkeğinin elinde olur. Mount and Blade ekibinin deprem konusunda bize destek vererek yazımız bitmeden önce 3 tavsiyemiz daha var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.