e
sv

RDR 2 Türkçe yama nasıl indirilir? RDR 2 Türkçe yama nasıl yüklenir? Red Dead Redemption 2 Türkçe yama ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

RDR 2 Türkçe yaması nasıl indirilir?  RDR 2 Türkçe yaması nasıl kurulur?

Rockstar Games’in bizlere sunduğu oyunlar genel olarak ortalamanın çok üzerinde. Red Dead Redemption 2, Rockstar Games imzalı oyunlardan biri. Görselliği ile kesinlikle büyüleyicidir. Ancak güzellik onun tek özelliği değildir. Aynı zamanda harika etkileşimlerin olduğu bir dünyaya sahiptir. Yani her bakımdan Red Dead Redemption 2 gerçekten iyi bir oyun. Ancak kötü bir özelliği var. Red Dead Redemption 2’de ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Resmi bir Türkçe tercümesi bulunmamaktadır. Bu nedenle bu yazımızda RDR 2 Türkçe yaması hakkında bilgiler vereceğiz.

Kurulum dosyasındaki uyarı şöyle diyor: “RDR2_TR_V15.exeDoğrudan oyunun kurulu olduğu konuma kopyalayın ve kurun. Oyun menüsü ayarlarından altyazı seçeneklerini ayarlamayı unutmayın. FONT’u düzeltmek için oyunun her başlatılmasından önce RDR2_TR_YAMA.exe Uygulamayı açmayı unutmayın.” şekilli. Kurulum tamamlandıktan sonra bu uyarıları dikkate alarak oyunun tadını rahatça çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Bu, Red Dead Redemption 2 yayınlanmadan önce bile tartışılan bir soruydu. Ne yazık ki tüm çabalara rağmen Red Dead Redemption 2 Türkçe dil desteği sunulmadı. Artık konsol tarafında Türkçe dil desteği beklemiyoruz. Bu nedenle Türkçe oynamak isteyenler için en iyi çözüm ne yazık ki PC platformudur. Konsollarda Türkçe dil desteğini bekleyenler için ufukta iyi bir haber yok.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.