e
sv

Resident Evil 4 Remake bütün silahlar Oyun içerisindeki her silahı listeledik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Günümüzün çok merak ettiğimiz oyunlarından biri, kesinlikle Resident Evil 4 Remake oldu. Neyse ki, oyuncularla en sonunda buluştuk. Tabii, birçok oyuncu da, oyun çıkarmayı çözmeye başladı. Oyunda, birbirinden farklı birçok silah var. Biliyorsunuz ki, oyun içindeki silahların yeri çok önemli. Peki, Resident Evil 4 Remake içinde aramızdakilerden kaç tane silah bekliyor? Resident Evil 4 Remake tüm silahları rehber yazımızda bütün silahları sizler için listeledik.

Şimdiye kadar hepinize hep direkt olarak kategori kategori oyun tavsiyeleri paylaştık. Ancak, bunların dışında da çok fazla yazımız var. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmanız mümkün.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Resident Evil 4 Remake silahları yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.