e
sv

Sons of the Forest su – şişe nasıl yapılır, su nasıl içilir Su ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Gittikleri her yerde garip yaratıklar ve yamyamlarla mücadele etmek zorunda kalmanın yanı sıra, oyuncular hayatta kalmak için sürekli olarak Sons of the Forest’ı aramak zorundadır. Karakterinizin bir süre verdiği koruma sonra bitkin, aç ve susuz kalır. Ormanın Evlatları su nerede ve nasıl içilirnin bilme yanı sıra şişe nasıl yapılır anlamak da çok önemlidir.

Mağaraları yuvalama ve ormanın içindeki terk kampları aramak için ne kadar çok zaman harcadığınız göz önünüzdekilerin, bir matara yapmak gerçekten yararlı. Haritanın neresinde olduğunuza bağlı olarak herhangi bir temiz su kaynağı yoktur. Keşfi eseri mecbur kalmamak için mümkün olan en kısa sürede bir matara su yapmaya çalışın.

Sons of the Forest ile ilgili klavye bir adet rehber daha var. Şimdi, Orman Tabancasının Oğulları rehber yazımıza sayıları. Bu rehber yazımızda, oyundaki en önemli ve güçlü silahlardan biri ile ilgili bilgi verdik. Bu sayede tabanca nerede, güç ne gibi sorular da yanıt bulabilirsiniz. Ancak, ne yazık ki bunun dışında başka Sons of the Forest ile ilgili bir rehber yazımız yok. Bu bölümleri, Sons of the Forest su rehber yazımız dışında, önceki oyunla ilgili bilgi anlatımı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.