e
sv

Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Rus Aracından Sıvı Sızdı: Astronotların Planları İptal Oldu! [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İki Rus kozmonotun uzay yolculuğu, Rusya’nın ISS’e bağlı uzay aracı Soyuz MS-22’deki zincirleri nedeniyle iptal edildi. NASA ile Rusya, taramaların taraması yapıp arızayı gidermek için ortak çalışmayı yürütecek.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kurum tarafından yapılacak, iki Rus kozmonotun uzay organizasyonu Yapmak için harekete geçtiğini ancak uzay aracında tespit edilen bir kesitin bu yolculuğu iptal ettirdiğini açıkladı.

Sergei Prokopyev ve Dmitry Petelin isimli kozmonotlar, aslında 14 Aralık 2022’de uzay yolculuğuna çıkacaklardı. Bu uzay yolcusu olarak planlanmıştı. Ancak Soyuz MS-22‘nin arka yerindeki bir soğutma sıvısı süslemesi, gezintilerin iptali yol açtı. ISS’e kenetlenmiş olarak duran MS-22’deki yuvarlaklarla ilgili gösteri devam edecek.

Soyuz MS-22, daha birkaç ay önce uzaya gönderilmişti!

Soyuz MS-22

Soyuz MS-22’de meydana gelen çeşitli örneklerin gerekçeleri. Ancak bu olay şaşırtıcı söylemek gerekiyor. Zira uzay aracı, daha Eylül 2022’de uzaya fırlatılmıştı ve birkaç kanat görevi yürütüyordu. NASA ile Rus kozmonotları tarafından yapılan incelemeler, örneklerin neden kaynaklandığını ortaya çıkaracaktır. incelemelerden sonra, Soyuz MS-22’deki incelemelerin kesmek için başlayacak.

NASA, Soyuz MS-22’deki hücreleri anbean kayıt altına aldı!

Soyuz MS-22 dairesel

Rus kozmonotların uzay yürüyüşleri, NASA tarafından da canlı olarak yayınlanacaktı. İşte o anlarda, Soyuz MS-22’deki kapsamlı da anbean kaydı alındı. Yükselen fotoğrafta, uzay aracından sızan sıvının nasıl uçtuğunu görün. Aşağıdaki videoda ise canlı yayına yansıyan anlara tanıklık olabilir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.