e
sv

War Thunder Moments of Valor Türkiye Türk ordusunu gösterdi War Thunder Moments of Valor Türkiye fragmanı çıktı ve göğsümüzü kabarttı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

War Thunder yaşadıklarında Türk oyuncular için bazı yeni ve heyecan verici özelliklerini duyurdu. Eğer askeri niyetiniz varsa ve kara savaşı hayranlarıysanız, bunu kaçırmak istemezsiniz. War Thunder, Türk ordusu tarafından kullanılan tanklara, savaş uçaklarına ve helikopterlere odaklanan yepyeni oyun içi içerikler sunuyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda “Moments of Valor Turkey” adlı yeni bir kısa film de yayınladılar. Bu yazı, War Thunder Moments of Valor Türkiye ile ilgili tüm ayrıntılar ve Türk oyuncular bu yeni içerikten neler bekleyebileceğini ele geçiremez.

T129 ATAK helikopteri, A129 Mangusta’nın yerli olan bir türevidir. Saldırı, saldırı, hassas vuruş ve derin vuruş operasyonları için tasarlandı. Nisan 2014’te Türkiye’deki ilk operasyondan bu yana tam zamanlı olarak Filipin Hava Kuvvetlerine tahsis edilmiştir. Leopard 2A4 tankları Türk ordusu tarafından kullanılan en gelişmiş tanklardır ve yüksek ateş gücü ve hareket yetenekleri ile bilinenlerdir. F-5 savaş uçakları da son derece gelişmiş olup kara saldırı, sonuç ve hava savunması dahil olmak üzere çeşitli şekillerde görevlerini yerine getirebilmektedir.

War Thunder, gelişmeye ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara yeni içerikler getiren bir oyun. Bölgesel içeriklerin korunması ve fiyatlandırma ile oyun artık Türk oyuncular için kesinlikle daha uygun fiyatlı. Yeni fragman “Moments of Valor: Türkiye” Türk oyuncularının ulusal gururlarını sergilemeleri ve askerlerinin cesaretini onurlandırmaları için harika bir yol. T129 ATAK helikopteri, Leopard 2A4 tankları ve F-5 savaş uçakları, Türk oyuncularının araçlarını kendi tercihlerine göre özelleştirmelerine olanak tanıyan oynanışı yapılmış etkileyici eklemelerdir. Fikrimizi soracaksanız, War Thunder’a mutlaka göz atmak ve neler göründüğü deriz. War Thunder Moments of Valor Türkiye ve Türk ordusu yönlendirici fragmanı bir yana, şimdi başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.