e
sv

Amazon Prime Video’nun İlk Orijinal Türk Dizisi “Düğüm”, Duyuruldu: İşte Oyuncuları, Konusu ve Yayın Tarihi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Amazon Original’ın ilk yerli dizisi olacak Knot açıklandı. 2024 yılında Prime Video’da yayınlanacak olan dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

Amazon, ilk yerli Amazon Original dizisi Döngü Hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Gelecek yıl yayınlanacak olan seriden ilk fotoğraf paylaşıldı. Ayrıca dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında da açıklamalar yapıldı. Hep birlikte gelin Başbakan VideosuGelin yeni çıkacak diziye daha yakından bakalım.

Prime Video’da yayınlanacak olan Knot OGM Resimleri tarafından yürütülen bir proje. Polisiye drama ve gerilim türünde yapımın yönetmenliğini yapmaktadır. Can Ulkay. Orijinal hikayesini Arman Güvenç’in yazdığı Duğum’un senaryosunu Selim Erkul yaptı.

Düğüm için paylaşılan ilk fotoğraf:

düğüm dizisi

Düğüm konusu:

Amazon, Node’un neyle ilgili olduğunu açıklıyor:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi oldu. Neslihan TurhanKayıp ve cinayet vakalarının tartışıldığı “Tek Gerçek” programını sunan, kariyerinin zirvesinde olan ünlü bir muhabirdir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümle, Hayatının en zor sınavı Ne olacağından habersiz kameralara şunları söyledi: “Oğlum olsa umurumda değil!”

Neslihan’ın tek çocuğu Can, arkadaşı Leyla’yı öldürmekle suçlanıyordu. dürüstlük ve adalet Üzerine kurduğu dünya alt üst oldu. Hayatının en zor yayınlarında; Bir yandan Leyla’nın katilini ararken bir yandan da oğlunun ismini bu işin dışında bırakmaya çalışmaktadır. Oğlunu koruyarak; Gerçeğin gün yüzüne çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapsetmek pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek mi?

Düğüm dökümü:

Şimdilik Bergüzar Korel (Neslihan), Caner Cindoruk (Nejat) ve Serkan Altunorak (Vural) isimler açıklandı. İlerleyen süreçte daha fazla isimle tanışacağımızı düşünüyoruz.

Düğüm çıkış tarihi:

Prime Video, dizinin yayın tarihini net bir şekilde açıklamadı. Ancak seri 2024 için planlandı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.