e
sv

Sevilen Dizi Doctor Who, ’60. Yıl Özel’ Serisinden Yeni Bir Fragman Yayınladı [VİDEO]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uzun yıllardır yayınlanan ve hayranları tarafından her geçen gün daha da sevilen Doctor Who dizisi 60. yılını kutluyor. ’60’ toplamda 3 bölümden oluşacak. ‘Yıl Özel’ dizisi için bugün yeni bir fragman yayınlandı.

İlk bölüm 1963 yılında izleyiciyle buluştu. Doktor Kim 2005 yılında modern haliyle dizi BBC yayınlanmaya devam ediyor. Uzun süredir devam eden dizinin en sevilen oyuncularından biri David Tennant ve Catherine Tatebu yıl geri geliyor.

Son sezonların 13. doktorunu canlandırıyoruz Jodie Whittaker’ınrol Yakın bir arkadaşa ihtiyacımız var. Ancak David Tennant bir sürprizle dizinin 60. yıl dönümü için geri döndü ve hayranlarını şaşırtmayı başardı.

İşte Doctor Who’nun 60. yıl dönümü için yeni fragman yayınlandı

Ünlü oyuncu, dizinin hayranlarını heyecanlandıran fragmanda karşımıza çıktı. Neil patrick harrisTekrar görüyoruz. Fragman ayrıca hayranlara UNIT’e ve Kate Lethbridge-Stewart’ın dönüşüne dair bir fikir veriyor. ipuçları verir. Fragmanın sonunda Ncuti Gatwa’yı görüyoruz, bu da bize bir sonraki doktorun o olacağını işaret ediyor.

3 bölümden oluşacak ünlü yapım, Kasım yılında seyirciyle buluşacak. Tüm dünyada eş zamanlı yayınlanacak olan dizi ülkemizde de yayınlanıyor. Disney+ aracılığıyla görüntülenebilir.

ALAKALI HABERLER

Doctor Who’nun 5 Yıl Sonra Değiştiği Sahne “Yılın En İyi Televizyon Anı” Seçildi

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.