e
sv

Netflix, ‘Gerçek Squid Game’ Yarışmasının İlk Fragmanını Yayınladı: Yayın Tarihi de Kesinleşti!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, geçtiğimiz yıl duyurduğu ve şimdiden başvuru topladığı Kalamar Oyunu yarışmasının ilk fragmanını yayınladı. “The Challenge” 22 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Dijital içerik platformları arasında liderliğini koruyan Netflix, Güney Kore ürünüdür. Kalamar Oyun Tüm zamanların en çok izlenen yapımına imza attı. Bu başarıyı daha fazla gelire dönüştürmek isteyen şirket, geçtiğimiz yıl Squid Game’i piyasaya sürdü. gerçek hayata taşıyacak bir yarışma düzenleyecek duyurmuştu.

Şimdi ise Squid Game: The Challenge adlı yapımla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Netflix, projenin ilk fragmanını resmi olarak yayınladı. Yarışmaya dair hem fragmana hem de diğer detaylara bakalım.

Squid Game: The Challenge fragmanı:

Kalamar Oyunu: The Challenge konusu:

Squid Game: Challenge, Netflix’te yayınlanacak yarışma. 10 bölümden gerçekleşecek. Yarışmacılar orijinal seride gördüğümüz oyunları gerçek hayatta oynayacak. Elbette dizideki gibi ölümler olmayacak.

Squid Game: The Challenge yayın tarihi:

kalamar oyunu mücadelesi

Netflix, Kalamar Oyunu: The Challenge’ın Kasım 2023’te yayınlanacağını duyurdu. Bugün paylaşılan fragman resmi çıkış tarihini de ortaya çıkardı. Buna göre; 22 Kasım’da Squid Game: The Challenge’ı izleyeceğiz. Yarışma tahmin edebileceğiniz gibi Netflix üzerinden yayınlanacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.