e
sv

Amazon’dan Prime Day Döneminde Gecikme Yaşayanlara Kıyak: Prime Aboneliği Değerinde Hediye Çeki Verildi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Amazon, Prime Day sırasında gecikme yaşayan müşterilerine e-posta gönderdi. Şirket yaşanan aksaklıklardan dolayı özür dilerken, 39 TL’lik Prime abonelik tutarının telafi amacıyla kullanıcıların hesaplarına hediye çeki olarak tanımlandığını belirtti.

Amazon bunu gelenek haline getirdi Başbakan Günü kampanyası, Bu yıl 11-17 Temmuz tarihleri ​​arasında düzenlendi. Kampanya kapsamında farklı kategorilerdeki pek çok üründe büyük indirimler yaşandı.

İndirimlerin sona ermesinin üzerinden bir süre geçtikten sonra Amazon, bugün üyelerine bir mesaj gönderdi. Prime Day sırasındaki mesaj gecikmeler Yaklaşık.

Amazon, geç kalanlara Prime üyeliğinin aylık ücreti olan 39 TL değerinde hediye çeki verdi

Teknoloji devi, mesajında ​​Prime kapsamındaki siparişlerdeki gecikmelerden dolayı özür diledi. Şirket, yaşanan aksaklıklar nedeniyle özür diledi ve gecikme yaşayanlara tazminat teklifinde bulundu. 1 Ağustos itibarıyla hediye kartı Bu çekin tutarının Prime üyeliğinin aylık abonelik ücreti olduğunu belirlediklerini belirtti. 39 TL Öyle bildirildi.

Amazon, siparişleri ulaşanların e-postayı dikkate almaması gerektiğini söylüyor. Hediye çekinin bir sonraki Amazon siparişinde kullanılabileceği belirtilirken, kod hesaplara ekleniyor; Bu nedenle ek bir işlem yapılmasına gerek olmadığını da sözlerine ekledi.

ALAKALI HABERLER

Amazon’dan Türkiye’ye sansür: İki Eşcinsel Karakterin Hikayesini Anlatan Film Ülkemizde Gösterilmeyecek

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.