e
sv

İnternette Gördüğünüz Tüm Zararlı Videoları, İçerikleri ve Hatta Harita Hatalarını Google’a Şikayet Edebileceksiniz

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, Türkçe olarak da erişilebilen “Şeffaflık Merkezi” adlı yeni hizmetini devreye aldı. Bu merkez, kullanıcıların Google politikaları ve rapor içeriği hakkında bilgi almasına olanak tanır.

ABD merkezli teknoloji devi Google, tüm internet kullanıcılarını ilgilendiren bir şeye imza attı. Bugün itibarıyla şirket şöyle diyor: “Şeffaflık Merkezi“” adında yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Türkçe dil desteği de bulunan hizmet, kullanıcı deneyimini iyileştirecek gibi görünüyor. Özellikle bilinçli internet kullanıcılarıGoogle’ın Şeffaflık Merkezi’ni sevecekler.

internette her gün binlerce içerik Karşılaşıyoruz. Bunlardan bazıları reklam olarak karşımıza çıkarken, bazıları da makale veya video olarak karşımıza çıkıyor. Google’ın yeni Şeffaflık Merkezi, kullanıcıların gördükleri tüm bunlar hakkında bildirimde bulunmalarına olanak tanıyor. Google Ads aracılığıyla gösterilen bir reklam veya YouTube’da izlediğiniz bir video o zararlıdır sence? Şeffaflık Merkezi üzerinden kolaylıkla Google’a bildirebileceksiniz.

Tüm Google hizmetlerinde kullanılabilecek!

Google şeffaflık merkezi

Google’ın Şeffaflık Merkezi’ndeki bildirim bölümü yalnızca video veya reklamlar için kullanılmayacak. Kullanıcılar, Google Oyun mağazasıÜzerinde tespit ettikleri uygulamaları, Google Arama aracılığıyla tespit ettikleri kötü amaçlı içerikleri veya Google Haritalar hizmetindeki yanlışlıkları bildirebilecekler. Ayrıca Google Arama’ya düşerse Kişisel bilgileriniz varsa Bunları kaldırmak isterseniz yine de Şeffaflık Merkezi aracılığıyla işlem yapabilecek ve takip edebileceksiniz.

Google şeffaflık merkezini kullanma

Şeffaflık Merkezi’nin en önemli özelliği ihlal bildirimleri olsa da hizmetin başka özellikleri de bulunmaktadır. Örneğin; Bu hizmet aracılığıyla Google ürün ve hizmet politikaları Bunları tek tek inceleyebilirsiniz. Ayrıca Google şeffaflık raporları da bu merkez üzerinden takip edilebilmektedir. Ayrıca, kaç reklamın veya URL’nin kaldırıldığı gibi Google’ın bugüne kadar zararlı içeriğe karşı attığı adımlara ilişkin bilgileri de içerir. yasaklandı görüntüleyebileceksiniz.

Google Şeffaflık Merkezi’ne buradan Ulaşabilirsin.

ALAKALI HABERLER

Google, Sayfalarca Metin İçinde Boğulanların İşini Kolaylaştıracak Yeni Özelliğini Yayına Aldı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.