e
sv

Twitch, Toksiklere Savaş Açtı: Yakında Bir Kanaldan Banlanırsanız, Yayını da İzleyemeyeceksiniz

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Twitch’e tüm kullanıcıları ilgilendiren yeni bir özellik geliyor. Eylül ayında kullanıma sunulacak özellik, kullanıcının ilgili kanaldan tamamen yasaklanmasına olanak tanıyacak. Yasaklanan kullanıcı yayını bile izleyemeyecektir.

Dünyanın en popüler canlı yayın platformlarından biri SeğirmeYeni gelecek özelliği ortaya çıktı. Paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre yayıncılar artık zararlı kullanıcıları yalnızca sohbetten değil, kanalın tamamından yasaklayacak. Yasaklayabilecekler. Peki bu nasıl mümkün olacak? Bu yeni özelliğe daha yakından bakalım.

Aslında Twitch’te kullanıcı yasaklama özelliği zaten yıllardır mevcuttu. Bugün yayıncılar, yayın sırasında toksik hale gelen bir kullanıcıyı yasaklayabiliyor. Ancak bu yasak yalnızca sohbet bölümünden oluşur Bu oluyordu. Yani yasaklı kullanıcı yayını izlemeye devam etti ancak sohbet bölümüne mesaj gönderemedi. Şu anda test aşamasında olan yeni özellik, yasaklanan bir kullanıcının anında cezalandırılmasına olanak sağlıyor. insanların yayını izlemesini engellemek için İşe yarıyor.

Yayıncının takdirine bağlı olarak bir özellik olarak çalışacaktır!

Seğirme

Test programına dahil olan yayıncılar aracılığıyla sunulan ekran görüntüsü, bu özelliğin isteğe bağlı olacak bu ortaya çıkarıyor. Yani yayıncı ancak dilerse gerçek yasaklama özelliğini aktif hale getirecektir. Ancak yasaklı bir kullanıcı geçmişte paylaşılmıştı Klip veya video izlemeye devam edebileceğinizi belirtmek isteriz.

ALAKALI HABERLER

Twitch’in Alıştığımızdan Farklı Bir Deneyim Sunacak Hikaye Özelliği Artık Yayında

Edinilen bilgilere göre Twitch’in yeni özelliği şöyle: Eylül itibariyle küresel olarak satışa sunulacak. O günler geldiğinde tüm kullanıcıların yayınlarda davranışlarına dikkat etmesi gerekecek. Aksi takdirde favori yayıncıların yayınlarına erişemeyebilirler. Son olarak şunu belirtelim; Twitch’in gerçek yasaklama özelliği şu anda mevcut başlangıç ​​aşamalarında. Platform gelecekte bu özelliğin kapsamını genişletecek. Bunun nasıl olacağını gelecekte göreceğiz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.