e
sv

Apple, Evlat Ayırmaya Devam Ediyor: iPhone 15, İki Özellikten Yoksun Olacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yaklaşmakta olan iPhone 15 ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Standart iPhone 15 modellerinde Always on Display bulunmayacağı iddia edildi. geçmişte ise bunun tersi de söyleniyordu.

Eylül ayına yaklaşmaya devam ederken ABD merkezli teknoloji cihazı Apple ile ilgili iddialar kazanmaya da devam ediyor. Zira şirketi eylülde gerçekleştireceği etkinlikte iPhone 15 serisini sahipleriyle buluşturacak. Sızıntı kaynakları ise sahip olmak bu telefonlarla ilgili bilgi sağlama konusunda adeta bir yarışa girmiş durumdalar.

Kore’den bir yayılma kaynağının içerdiği son bilgiler ise iPhone 15’in standart modelleriyle ilgili dikkat çekici bir husus ortaya koyar. İddiaya göre iPhone 15, yorumlar iPhone 14 ailesinde olduğu gibi Always on Display özelliği sunmayacak. Pro modellerde ise ProMotion ve Always-On Display özellikleri bulunacak. Geçmişten gelen iddialar ise bunun tam tersini savunuyordu.

Bunun nedeni, muhtemelen tedarik sorunları

iPhone 15

Kore’den gelen haberler, bir süre önce ekran endüstrisi için önemli bir desen kaynağı olan Ross Genç tarafından da kaldırılmıştır. Genç, dağıtım zincirlerinde yaşanan evlerin iPhone 15 modelleri için tasarlanacak olan ekran panellerinde ProMotion ve Always-On Display özelliğinin bulunmasına yol açacağını görmüştü. Bugünkü iddia, Ross Young’u doğrular nitelikte.

İLGİLİ HABER

iPhone 15 Serisinin Ön Cam Panelleri Ortaya Çıktı: Pro Olmayan Modellere de Dynamic Island Geliyor

Apple’ın Pro Motion teknolojisi, kullanılan iPhone’larda ekran tazeleme elden 1-120 Hz arasında kullanılabilme imkanını biliyorum. Bu teknoloji sayesinde de iPhone’lara Always on Display özelliği ortaya çıkıyor. Şu ana kadar sadece Pro modellerde görebildiğimiz teknoloji, görünen o ki 2023 yılında da sadece Pro modellerde görülecek. Ancak bu durum 2024 yılı olacaktır. Ziraat şube Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre Çinli ekran üreticisi BOE2024’ün ikinci yarısında Apple’ın ana ekranı gelecek. Eğer bu gerçekleşirse iPhone 16 ve sonraki tüm modeller, Pro Motion teknolojisine sahip ekranlarla bağışlanabilir.

:
https://www.macrumors.com/2023/03/07/iphone-15-no-promotion-always-on-display/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.