e
sv

Papara’ya ‘Sohbet’ Özelliği Geldi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Papara uygulamaya sohbet özelliği ekledi. Kullanıcılar artık başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan rehberlerindeki diğer Papara kullanıcılarına mesaj gönderebilecek.

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayımlanan kararla,”ödeme kurumu“yetkili SabırsızPatlayıcı bir hamle geldi. Şirket, mobil uygulamasına sohbet özelliği ekledi. Papara kullanıcıları artık başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan hizmetlerine ulaşabiliyor. Papara üzerinden sohbet edebilecekler. Peki Papara neden böyle bir özelliği geliştirme ihtiyacı duydu?

Papara’dan yapılan açıklamaya göre 200 bin civarında kullanıcı birbirlerine küçük para transferleri yapıyor ve bu transfer sırasında yaptıkları açıklamalarla Aslında sohbet ediyorlardı. Kullanıcılarının yorulmasını istemeyen Papara, uygulamaya sohbet bölümü eklemeye karar verdi. Yapılan çalışmalara göre Papara kullanıcıları rehberlere kayıtlı Diğer kullanıcılarla mesajlaşma etkinleştirildi. Papara’nın sohbet bölümünde mesajlardan alıntı yapma, emoji kullanma ve emoticonlarla cevap verme gibi özellikler mevcut.

Papara “her şeyin uygulaması” olmaya hazır görünüyor

Sabırsız

Papara’dan yapılan açıklamada, uygulamaya son dönemde eklenen yeni özelliklerle birlikte “her şeyin uygulanması“Ya da “süper uygulama” yolculuğu da başladı. Ekip böyle bir açıklama yapmakta haksız değil. Çünkü ödemelerin yanı sıra yurt içi ve yurt dışı para transferleri, sigorta işlemleri ve kıymetli maden alım satımı gibi işlemler de ödemeler üzerinden yapılabilmektedir. Papara uygulaması.Uygulamaya sohbet özelliği eklendi, kullanıcı yeni bir deneyim Daha fazlasını sundu.

ALAKALI HABERLER

Papara, İşlem Yapmayan Müşterilerinden Ücret Alacağını Açıkladı

Bu sırada; Papara’nın sohbet özelliği gelecekte kullanıma sunulacak. daha kapsamlı Kullanılabileceğini belirtelim. Kullanıcılar Papara’nın hediye kartı gönderme ve harcamaları bölme gibi özelliklerini kullanabilir, sohbet sayfası aracılığıyla Kolayca halledebilecekler. Halihazırda oldukça popüler olan Papara, atacağı yeni adımlarla daha da dikkat çekecek gibi görünüyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.