e
sv

iPhone 15 Sahipleri, Telefonlarını Powerbank ile Şarj Edememekten Şikâyetçi! (Telefon Yerine Powerbank Şarj Oluyor)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iPhone 15’te yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklendi. Kullanıcılar powerbank ile telefonlarını şarj edemiyor. Anker, bunun iPhone 15’teki ters şarj özelliğinden kaynaklandığını söylüyor. Apple ise konu hakkında konuşmadı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple tarafından resmi olarak satışa sunuldu iPhone 15, sancılı bir başlangıç ​​​​yapıyor gibi görünüyor. Çünkü pek çok kullanıcı iPhone 15 serisini beğeniyor. ısınma probleminden zaten şikayetçi. Ancak bunun ötesinde bazı sorunlar da var. Reddit gibi birçok büyük forumda paylaşım yapan kullanıcılar, iPhone 15 serisinin powerbank’lerle uyumlu olduğunu söylüyor. müsait değil iddia ediyorlar.

Apple, iPhone 15 ile USB Tip-C limana geçti. Şirket, bu geçişle birlikte iPhone’larda ters şarj özelliği sunmaya başladı. Bu durum powerbanklarda sorun yaratmaya başlamış gibi görünüyor. iPhone 15’i powerbank’ıyla şarj etmeye çalışan kullanıcılar bazen telefonun şarjında ​​sorun yaşıyor. şarj olmuyor görüyorlar. Bazen iPhone 15, güç bankasını ters şarjla şarj etmeye başlar.

Powerbank ile şarj etmenin tek yolu USB Type-A olabilir!

iPhone 15 powerbank şarj sorunu

Piyasada onlarca hatta yüzlerce markanın powerbank modelleri bulunmaktadır. Reddit ve diğer forumlarda, hemen her markanın Powerbank’ta sorun olduğu belirtildi. Aslında piyasadaki en ünlü powerbank üreticilerinden biri Anker Hatta sorunlar var. Bir Anker yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre iPhone 15’in powerbank ile şarj edilememesinin temel nedeni şu: ters şarj özelliği. Yetkili, şimdilik bulabilecekleri tek çözümün USB Type-A kablo kullanmak olduğunu söylüyor.

ALAKALI HABERLER

Apple’ın Övdüğü iPhone 15 Serisinin Hayal Kırıklığına Uğratan Özellikleri

Apple, iPhone 15’teki ısınma sorununun farkında ancak powerbank’lerle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu soruna çözüm bulunamazsa kullanıcılar yeni bir güç bankası Satın almak zorunda kalabilirler. Ya da Anker’in deyimiyle telefon bir ucunda USB Type-A kablo, diğer ucunda ise USB Type-C kablo kullanılarak şarj ediliyor, bu da kullanıcının yanında ekstra bir kablo olduğu anlamına geliyor. Bakalım Apple bu sorunlara nasıl tepki verecek.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.