e
sv

Hani Kırılıyordu Bu? iPhone 15 Pro Max, Bu Kez Laboratuvarda Bükülme Testine Girdi [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iPhone 15 Pro Max, laboratuvar ortamında dayanıklılık açısından test edildi. 100 kez düşürülen ve çok ciddi kuvvet altında bükülme testlerine tabi tutulan telefon, ikisinden de başarıyla geçmeyi başardı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın geçtiğimiz ay tanıttığı, iPhone 15 Seri dünya çapında satışta. Artık hem içerik oluşturucular hem de sıradan kullanıcılar Apple’ın en yeni telefonlarını deneyimleyebilecek. Pek çok kişinin merakla beklediği iPhone 15 modellerine ne yapılacağı. dayanıklılık testleri.

Geçen hafta sizlerle paylaştığımız bir haberde ünlü YouTube kanalı JerryRigEverything’de paylaşılan bir videodan alınmıştır. Bahsettiğimiz. iPhone 15 Pro Max’in arka camı hafif bir kuvvet uygulandığında çatlıyor. Kırıldı. Bunun titanyum çerçevenin bükülmeye karşı fazla dayanıklı olmasından kaynaklanabileceğini söylemiştik. Bugün konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Laboratuvar ortamında dayanıklılık testine tabi tutulan iPhone 15 Pro Max, tüm zorlukları atlattı. üstesinden gelmeyi başardı.

iPhone 15 Pro Max 50 kilogramlık kuvvete dayandı!

iPhone 15 Pro Max dayanıklılık testi

Tüketici Raporları ekibi, iPhone 15 Pro Max’in ne kadar dayanıklı olduğunu belirlemek için iki test gerçekleştirdi. Bunlar ilkini düşürmeyinikincisi ise eğilme testiydi. Düşürme testinde ekip, telefonu çamaşır makinesi benzeri bir kaba düşürdü ve 50 kez çevirdi. Ekip, telefonu kontrol edip 50 kez daha tuşladı ve test sonunda çarpıcı bir durumla karşılaştı. iPhone 15 Pro Max 100 kez düştü, bu test küçük çiziklerle Bunu aşmıştı. Ama bundan daha fazlası vardı.

ALAKALI HABERLER

Termal Kameralarla Test Edildi: iOS 17.0.3 Güncellemesi iPhone 15 Pro’yu Gerçekten “Soğuttu”

iPhone 15 Pro Max için en önemli test, büküm Yaklaşık. Consumer Reports, iPhone 15 Pro Max’e 50 kilogram kuvvet uyguladı ve sonuçları inceledi. JerryRigEverything telefonu saniyeler içinde kırsa da laboratuvarda buna benzer bir şey yapılmıştı. olmadı. Telefon ciddi anlamda eğilmiş olmasına rağmen test sonunda çalışıyordu ve arka camında herhangi bir sorun yoktu. ..

iPhone 15 Pro Max’in dayanıklılık testini aşağıdan izleyebilirsiniz:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.