e
sv

Apple’dan Samsung Galaxy S23’e Nispet: iPhone 14 Pro ile Çekilmiş, 30 Dakikalık Kısa Film Paylaşıldı [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’dan, Galaxy S23’e nispet yaparcasına bir paylaşım geldi. Şirket, Samsung’un Galaxy S23 lansmanından hemen sonra iPhone 14 Pro ile birlikte 30 gösterimi bir kısa film paylaşarak kamera muhafazasını ortaya koydu.

Eylül ayında yeni iPhone 14 serisini piyasaya sürerek Elma, en büyük rakibiyle geçen akşam bir kez daha karşı karşıya geldi. Samsung, Galaxy S23 serisini canlandırma ve iPhone-Galaxy rekabetine bir tuğla daha koydu. Bugünse Apple’dan bu rekabeti körükleyecek paylaşım geldi.

Yıllardır iPhone kamerasıyla film dahi çekilebileceğini savunan ve bunu kısaca kısa filmlerle ve video kliplerle gösteren Apple, şimdiyse iPhone 14 Pro ile donanım 30 alıntı kısa film paylaştı. Hint mahallesi Vishal Bhardwaj’ın filmi “Fürşat”, geleceği kontrol etme takıntısıyla elindeki her şeyi kaybetme riski alan bir adam konu içeriyor.

Apple’ın yeni “iPhone 14 Pro ile çekildi” kısa filmi:

https://www.youtube.com/watch?v=f1VEks-QQ4Y

iPhone 14 Pro kamera özellikleri:

iPhone 14 Pro serisi, 48 MP’lik ana kamera, 12 MP’lik ultra geniş açılı kamera ve 12 MP’lik telefoto lens ev sahipliği yapıyor.

iPhone 14 Pro, 30 kareye kadar 4K çözünürlükte ProRes video kaydı sunabiliyor. Bu sayede video, hiçbir kayıp yaşanmamış ve işlenmemiş bir şekilde sunulmaktadır. Video üzerinde yapılacak ayarlamalar da bu sayede daha yüksek doğrulukla sonuçlanabiliyor.

Bu arada Samsung’un da dünyaca ünlü yerleşim yeri Ridley Scout’un Galaxy S23 Ultra ile kısa film çektiğini açıkladığını hatırlatalım:

İLGİLİ HABER

Samsung’dan ‘iPhone ile Çekildi’ye Diss: Dünyaca Ünlü Yönetmen Ridley Scott, Galaxy S23 Ultra ile Film Çekti [Video]

iPhone 14 Pro incelemesi:

iPhone 14 Pro’ya sağlamlık testi yaptık!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.