e
sv

Apple’ın İlk Katlanabilir Ekranlı Ürününün Ne Zaman ve Ne Şekilde Geleceği Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın iPad modelleri ile açıklamalarla ilgilida bulundu. Yapılanları göre 2024 yılında iki iPad ile tanışabiliriz.

Tecrübeli Apple analisti Ming-Chi Kuo, özellikle de tablet kullanım yedi kullanıcıları heyecanlandıracak önemli bir açıklama yaptı. Twitter’da paylaşımlar yapan ve bu paylaşımlarda Apple’ın geleceğe yönelik planlarını aktaran Kuo, Apple’ın bir değil iki yeni tablet üzerinde çalıştığını belirtti.

Önce yakınlaşmanın başlaması. Apple analistine göre şirketi, bir süredir yeni bir ipad mini üzerinde çalışmalar sürdürülmektedir. Bu iPad mini, 2024 yılında sürülecek. Kuo, yeni iPad’in hangi özelliklerine sahip olduğunu bildikleri hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Ancak daha önceki sürümler yeni nesil iPad mini’de 120 Hz ProMotion ekran bulunacağı ifade edilmişti. Öte yandan, bu iddiayı reddeden açıklamalar da mevcut.

Eylül 2021’de piyasaya sürülen iPad mini’den daha gelişmiş olacak

ipad mini

Eylül 2021’de lansmanda tanıtılan iPad mini, 8,3 inç güç bir ekran, A15 Bionic işlemciye ve Touch ID’ye karar verin. 2023 sonu veya 2024 başında buluşacağımız yeni iPad mini, muhtemelen A15 Bionic’in gelişmiş bir versiyonuna veya A16 Biyonik‘e sahip olacaktır. Ayrıca Touch ID yerine Face ID teknolojisi de bu tablette görebilirsiniz.

Ming-Chi Kuo’nun iPad mini ile ilgili açıklaması şöyle:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.