e
sv

Bu Fırsat Kaçmaz! The Witcher 3: Wild Hunt 15 TL’ye Düştü

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2023 yılının başında arka arkaya zam haberlerinin gelmesi, oyunculara zor duruma düşürmüştü. yakın zamanda Karanlık ruhlar ve Dead Redemption 2’yi okuyun gibi büyük oyunlara gelen devasa zamların ardından Epic Games’ten büyük bir kampanya geldi. The Witcher 3: Wild Hunt – Tam Sürüm kısa bir süreliğine 15 TL’ye düştü.

Yakın zamanda Steam’e gelen dolar kuru güncellemesinin ardından 249,99 TL’ye çıkan oyunu almak için son işlevi olabilir. %80 ödüle giren oyun, 16 Şubat 19:00’a kadar satın alınabilecek.

Bu Fırsat Kaçmaz!  The Witcher 3: Wild Hunt 15 TL'ye Düştü

The Witcher 3: Wild Hunt – Tam Sürüm İçeriği

  • Witcher 3: Vahşi Av
  • Witcher 3: Vahşi Av – Hearts of Stone
  • Witcher 3: Vahşi Av – Kan ve Şarap

The Witcher 3’e dair en kapsamlı paket olan Complete Edition, oyunun yanında iki adet farklı DLC ile birlikte geliyor. RPG dünyasının en sevilen oyunlarından olan Büyücü 3başlı başına çeşitli bir hikaye sunmasına rağmen birlikte verilen DLC’ler hikayesini geliştiriyor.

The Witcher 3’e ilişkin ilk genişleme paketi olan Taş Kalpler, Rivia’lı Geralt’ın acımasız haydut komutanı Olgierd von Everec’e karşı olan mücadelesini anlatıyor. klasik oyun ekstra 10 saat oynama süresi katan DLC, kullanıcılardan Steam’de “Son Derece değerlendirmesini” aldı.

The Witcher 3 için olması gereken son DLC olan Kan ve Şarap‘da Geralt bu sefer Toussaint’in savaşından etkilenmemiş topraklarına gidişini anlatıyor. DLC’de bu sefer oyuncu olarak saklanan kasıp kavuran canavar terörüne karşı dur demeye çalışıyorsunuz. Blood and Wine, orijinal oyun ek olarak 20 saatten uzun oynanış süresi katlıyor.

Epic Games'te 55 TL Değerindeki İki Oyun Ücretsiz Oldu
OYUN

Epic Games’te 55 TL Değerindeki İki Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games, ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Epic Games tarafından ücretsiz olarak üretilen yeni yapımlar belli oldu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.