e
sv

EA’in Iron Man Oyunundan İlk Detaylar Geldi: Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA‘içinde Sebep takım gelecek Demir Adam oyunun Gerçekdışı Motor 5 kullanılarak geliştirildiğini duyurdu. Duyuru, Motive genel müdürü Patrick Klaus’un bir güncelleme gönderisiyle geldi.

Klaus, oyunun gelişim sürecine ve attıkları temele odaklanarak bazı açıklamalarda bulundu.

Yeni Iron Man Oyunu Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

EA'in Iron Man Oyunundan İlk Detaylar Ortaya Çıktı: Unreal Engine 5 ile Geliştirme!

“Hala ön üretim aşamasındayız ve geliştirme için mümkün olan en iyi temeli oluşturduğumuzdan emin olmak için zaman ayırıyoruz, ancak Iron Man ile hikayeyi, tasarımı ve oynanışı keşfetmek için şimdiden birçok fırsat buluyoruz. ve merakla beklenen oyunun hayata geçtiğini görmek heyecan verici.

Sürecin bu kadar başında bile Iron Man ve Marvel hayranlarından oluşan bir topluluk ekibi oluşturduk. Tıpkı Dead Space’te olduğu gibi, geliştirme süreci boyunca hemen hemen her şey hakkında geri bildirim sağlayacaklar. “Oyun motoru olarak Unreal Engine 5’i seçtik, böylece geliştirme ekibimiz sihrini kullanıp gerçekten özel bir şey yaratabilecek.”

EA’nın Iron Man oyunu ilk olarak Eylül 2022’de duyurulmuştu. O zamandan bu yana oyunla ilgili pek fazla ayrıntı göremedik ancak oyunun artık stüdyonun odak noktası olmasıyla gelecekte daha fazla ayrıntı görmeyi umuyoruz.

En İyi Sürükleyici Hikaye Oyunları (2023)
OYUN

En İyi Sürükleyici Hikaye Oyunları (2023)

Oyunu oynarken hikayenin bir parçası olduğunuz karakterlerin duygularını deneyimleyeceğiniz, gerçekçi hikayeye sahip oyun listemizi aşağıda bulabilirsiniz.

Peki Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirilen Iron Man oyunundan ne görmeyi umuyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.