e
sv

The Elder Scrolls VI’nın Çıkış Tarihine Dair Bilgiler Ortaya Çıktı: PlayStation’a Gelmeyecek!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 1

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft ile FTC arasında açılan davadan The Verge’ın elde ettiği bir belge, merakla beklenen Bethesda oyunu The Elder Scrolls VI’nın 2026’dan önce gelmeyeceğini gösterdi. Oyunun Xbox’a özel olacağı da belgeyle doğrulandı.

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Bethesda’nın The Elder Scrolls’un yeni oyunu The Elder Scrolls VI, 2018 yılında resmi olarak duyurulmuştu. Hayranlar o tarihten bu yana oyunun çıkış tarihini sabırsızlıkla bekliyordu.

Bugün ise yapımla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. The Verge’ın Microsoft ile FTC (ABD Federal Ticaret Komisyonu) arasındaki davadan elde ettiği bilgiler, The Elder Scrolls VI için daha çok beklememiz gerekeceğini gösterdi. Ayrıca oyunun yayınlanacağı platformlar da belli oldu.

The Elder Scrolls VI 2026’ya kadar gelmeyecek, Xbox’a özel olacak

Belgede Deathloop’tan Starfield’a kadar pek çok önemli oyuna ilişkin bir tablo yer alıyor. Bunların arasında The Elder Scrolls VI da var. Masada oyun var 2026 veya sonrası Çıkmasının beklendiği görülüyor. Yani RPG serisinin yeni oyunu için en az üç yıl daha beklememiz gerekecek.

Ayrıca tabloda oyunun yayınlanacağı platformlar da yer alıyor. Yalnızca bu bölümde Xbox ve PC’nin gerçekleştiğini görüyoruz. Bu da oyunun tıpkı Starfield gibi Xbox’a özel olacağını, PlayStation için çıkmayacağını gösteriyor.

Aslında bunun gerçekleşmesinin beklendiğini, dolayısıyla sürpriz olmadığını belirtelim. Şirketten gelen önceki açıklamalar oyunun PS5’e gelmeyeceğinin sinyalini veriyordu. Ayrıca FTC davası sırasında 3 yeni Bethesda oyununun Xbox’a özel olacağı da duyurulmuştu. Bugün ortaya çıkan belge de durumu doğruladı. Söz konusu üç oyunun Starfield, The Elder Scrolls VI ve ismi açıklanmayan Indiana Jones oyunu olduğu söylendi.

The Elder Scrolls VI 2018’de böyle duyurulmuştu

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.