e
sv

Counter-Strike 2 Geliyor! Hem de Gelişmiş Source 2 Motoruyla

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tüm zamanların en sevilen FPS oyunlarından olan CS:GİT, 2012 yılında geliştirilmiş Source 2 oyun motoruyla piyasaya sürülmüştü. Kısa süre giren büyük başarı yakalayan oyun, sürekli olarak yeteneği. Ancak bu sefer yeni bir CS:GO güncellemesi değil, Counter-Strike 2 geliyor!

Geçtiğimiz yıllarda NVIDIA koruması içeriğinde “csgos2” isiml bir dosyanın yer alması, birçok kişinin Counter-Strike 2’nin geleceğini düşündürdü. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Counter-Strike 2’nin beta sürümü yakın zamanda duyurulacak.

Counter-Strike 2 Geliyor!  Hem de Advanced Source 2 Motoruyla

Counter-Strike 2, 2023 Nisan’da Beta Sürecine Girecek

Büyük bir gizlilik içinde oyun çalışmasını yürüten Valve, iddialara göre yakın zamanda bir beta sürümüyle oyuncuların karşısına çıkacak. 1 Nisan’da Yayınlanması beklenen Counter-Strike 2 beta sürümü ile birlikte oyunu ilk defa deneme şansına erişeceğiz.

Source 2 oyun motoruyla geliştirilmiş ve güncellenmiş Temel oyun, son yıllarda Riot Games gibi yeni bir yerde da adım attığı çevrim için FPS türünde yeni bir soluk getirecek.

Beta süreciyle birlikte 128 sunucunun açılması bekleniyor. Oyunun profesyonel FPS oyuncuları tarafından dahil edildiği Valve’ın genel merkezindeki testin açıklandığı belirtiliyor.

Şimdilik oyunu CS:GO’nun yerini alıp almayacağı belirsiz. Öte yandan bazı duyumcular, yeni bir Counter-Strike 2 oyunu yerine geliştirilmiş Source 2 oyun motoruna sahip CS: GO güncellemesinin sonuçlarını belirtiyor. Valve, Overwatch 2’nin yaşadığı sorunlar sonrasında böyle bir karar alarak marka değerini korumak istemiş olabilir.

Geçmişten Günümüze Counter-Strike Oyunları
OYUN

Geçmişten Günümüze Counter-Strike Oyunları

Efsane şarjör değiştirme sesleri, haritaları ve bug popülerleriyle olan Counter-Strike’ı artık dünya üzerinde çalman denilebilir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.