e
sv

Counter-Strike 2 macOS Desteği Gelecek mi? Valve Açıkladı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

KapakPazartesi günü yapılan açıklamada. Counter-Strike 2MacOS’a gelip gelmeyeceğine dair soruları yanıtladı. Şirket, oyuncu sayısının yetersiz olması nedeniyle oyuna macOS desteğini getirmeyeceğini açıkladı.

Valve, konuyla ilgili kararını Steam destek sayfasında yayınladı.

Counter-Strike 2

Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 nihayet çıkışını yaptı. Şimdi CS2’yi indirin ve bu eskimeyen FPS oyununda kendinizi kanıtlayın.

İndirmek

Counter-Strike 2, macOS Cihazlarda Oynanamayacak

“Teknoloji ilerledikçe, DirectX 9 ve 32 bit işletim sistemleri de dahil olmak üzere eski donanımlara yönelik desteği sona erdirme konusunda zor bir karar aldık. Benzer şekilde artık macOS’u desteklemeyeceğiz.

Artık Counter-Strike 2 yalnızca 64-bit Windows ve Linux’u destekleyecektir.”

Counter-Strike 2'ye macOS Desteği Gelecek mi?  Valve Açıklandı!

Counter-Strike 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte oyun yaklaşık 26 GB’lık bir güncelleme aldı ancak macOS kullanıcıları kısa süre sonra bu güncellemeyi yükledikten sonra oyuna artık erişilemeyeceğini fark etti.

Valve, macOS Kullanıcılarına Para İadesi Sağlayacak

Kapak, Mac os işletim sistemi Desteğin sona ereceğinin duyurulması ile Mac oyuncuları artık CS:GO oynama sürelerinin çoğunu macOS’ta ve Counter-Strike 2 Limited Test duyurusu (22 Mart 2023) ile Counter-Strike 2’nin lansmanı (27 Eylül 2023) arasında geçiriyor. 2023), Mac’te CS:GO Oynamışlarsa Prime Status Yükseltmesini ne zaman satın aldıklarına bakılmaksızın Prime Status Yükseltme iadesi almaya hak kazanacaklarını söyledi.

Counter-Strike 2 (CS 2) Sistem Gereksinimleri
OYUN

Counter-Strike 2 (CS 2) Sistem Gereksinimleri

Valve’ın yenilenen FPS oyununu oynamak isteyen oyuncular için Counter-Strike 2 (CS 2) sistem gereksinimleri büyük önem taşıyor çünkü PC’nin oyunun gereksinimlerini karşılamaması halinde lag sorunları yaşanacak.

Valve, 1 Aralık 2023’e kadar geri ödeme yapacak. Peki siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.