e
sv

Dead Space 2 ve 3’ün Yeniden Yapımı Geliyor Olabilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Video oyunları arasında yeniden yapım fenomeni herkes için bir kazan-kazan haline geldi. Geliştiriciler, hikâye konusunda odaklanmaları gereken klasik bir oyun üzerinde çalışabiliyor. Bu esnada ilgili oyun hayranları güncel nesil yükseltmelerle oyunu yeniden deneyimleme fırsatı bulurken, orijinal lansmanı kaçıranlar da oyunun modasının geçiş endişesine kapılmadan oynuyorlar. Bu duygu en son başarı hikâyesi doğal ölü boşluk‘in yeniden yaşamaları yaşanıyor.

EA ve sebep, Dead Space 2 ve 3’ün yeniden yapımları üzerinde çalışacakları henüz resmî olarak onaylamadı ancak mevcut bu gidişat üzerinde görünenler gibi görünüyor. EA hayranlarının serisinin diğer iki oyununun yeniden yapımlarıyla ilgilenip ilgilenmediklerini soran anketler gönderdi. Dillon Rogers tarafından atılan bir tweet’te EA, hayranlara Dead Space 2 ve 3’ün yeniden yapımını isteyip istemediklerini yazdı.

EA, Kullanıcılara Anketle Fikirlerini Soruyor

“Dead Space 2’nin (2011) benzer bir yeniden yapımıyla ne kadar ilgileniyorsunuz?” diye soran ankette Dead Space 3 için de benzer ifadeler yer alıyor. “Hiç ilgilenmiyorum” ile “Son derece ilgileniyorum” seçenekleri arasında değişiyor.

Tweet’teki yorumlara bakılırsa herkes ikinci oyuna benzer bir yeniden yapımına sıcak bakıyor gibi görünüyor ancak Dead Space 3 söz konusu olduğunda birkaç kişinin beklediği var. Sahiplerine göre hayranlar “benzer bir yeniden yapımdan” daha fazlasını, hikaye unsurlarını da dahil olmak üzere büyük bir revizyon istiyor. Üçüncü oyun yaygın olarak üçlemenin en zayıfı olarak görülüyor çünkü oyuncuların hikâye anlatımının kalitesinde büyük bir düşüş olduğunu düşünüyor.

Tüm bir oyunu yeniden yapım yoluyla yeniden piyasaya sürme, yorumlarda elde edilenler kadar kolay değil. Belki de bu yüzden serisinin bazı hayranları Motive’in başka bir yeniden yapımı yerine Dead Space 4 üzerinde çalışmayı tercih ediyor. Bu şekilde geliştiriciler, üçlemenin aldıkları hayal güçlerini elinde bulunduran sonucu telafi etme şansına sahip olabilirler.

John Carpenter Açıkladı: Dead Space Filmi Geliyor
Sinema

John Carpenter Açıkladı: Dead Space Filmi Geliyor

Sinema dünyası oyunlarıyla en içli dışlı olan yönetimlerden biri olan John Carpenter, birçok kez özellikle Dead Space serisinin bir hayranı olduğunu ve serisinin film uyarlamasını çekmek istediğini belirtmişti.

Dead Space'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Video)
OYUN

Dead Space’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Video)

Dead Space’in yeniden yapımı 27 Ocak’ta çıkıyor ancak bu durum Motive Studio ekibini lansman fragmanını indirmeyi daha erken yayınlamaktan alıkoymadı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.