e
sv

Diablo IV Açık Betası Önümüzdeki Ay Başlıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Activision-Blizzard‘ın en önemli markalarından olan Diablo IVuzun yıllar süren geliştirme çalışmasının ardından nihayet açık betaya hazır. Geçtiğimiz aylarda kapalı beta olarak oyuncuların beğenisine sunulan oyun, önümüzdeki ay açık betaya girecek.

IGN Fan Fest etkinliğinde açıklamalarda bulunan Activision-Blizzard, Diablo IV’ün 24-26 Mart Tarihler arasında açık betaya gireceğini belirtti. ayrıca ön siparişte bulunan oyuncular ise 17-19 Mart erişimler arasında erken erişim şansına erişecek.

Prolog ve İlk Perde Oynanabilir Olacak

Açık betaya geçilmesiyle birilte oyuncular Diablo IV’ün prolog ve ilk perde kısımlarını deneyimleme şansına erişecek. Birden fazla görevi tamamlayabileceğiniz ve şeytanlarla amansız bir mücadeleye girebileceğiniz açık beta süreniz seviyeniz 25 ile sınırlandırılacak.

Blizzard’ın dün gece yayınladığı açık beta tanıtım fragmanı, oyunun ilk haritaları ve karakter yaratma ekranı hakkında önemli ipuçları veriyor. Açık beta, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için oynanabilir olacak. Öte yandan olası performans sorunlarına karşı Blizzard oyuncularını uyarıyor.

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu (Şubat 2023)
OYUN

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu (Şubat 2023)

Playstation Plus Şubat 2023 ücretsiz oyunları aynı anda ortaya çıktı. PlayStation resmî hesabının yeni paylaşımıyla birlikte Şubat ayı kütüphanesine bir dizi yeni oyun eklendi.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.