e
sv

Disney Oyun Sektöründe Yer Almak İstiyor: EA’yi Satın Alabilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bloomberg’in haberine göre Disneyartık oyun sektöründeki etkinliğini artırarak pastadan pay almak istiyor.

Disney yöneticileri uzun süredir CEO Bob Iger’i bu vizyonu benimsemeye teşvik ediyor ve önde gelen isimlerden alınan bilgilere göre şirketin bu alandaki ilk hedefi EA’yı satın almak.

Disney, Disney Infinity’den sorumlu stüdyo Avalanche Software’i 2016 yılında kapattı ve ardından fikri mülkiyet haklarını üçüncü taraf geliştiricilere verdi.

Son dönemde lisans alan Disney oyunları arasında Return to Monkey Island, Disney Illusion Island, Star Wars Jedi: Survivor ve Lego Star Wars: The Skywalker Saga gibi oyunlar yer alıyor ve bu oyunlar teknik açıdan başarılı olsa da başarılarında marka isimleri oldukça önemli.

Disney Oyun Sektöründe Yer Almak İstiyor: EA'yı Satın Alabilir!

Disney, Kendi Markalarını Kendi Oyunlarında Kullanacak

Disney’in amacı, büyük markalarının getireceği satış başarısını ve popülerliği başka markalara sunmak değil, almaktır. Bu sayede Disney, oyun sektöründe hakim ve başarılı bir oyun şirketi haline gelebilir.

EAAyrıca Disney tarafından satın alınma ihtimali de çok yüksek. Geçtiğimiz yıl EA, birleşme ve satın alma tekliflerine açık olduğunu duyurmuş, ayrıca Apple ve Amazon gibi şirketlerle de görüşmeler yapıldığına dair haberler çıkmıştı.

Disney Plus'ın Fiyatı Ne Kadar?  Güncel 2023 Ücreti
İNTERNET

Disney Plus’ın Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2023 Ücreti

“Disney Plus’ın fiyatı nedir?” popüler dijital yayın platformuna abone olmak isteyen çoğu kişinin en sık sorduğu sorulardan biridir.

Konuyla ilgili şimdilik başka bir bilgi yok ancak bu görüşmelerin gelecekte hem EA hem de Disney için gündemin ana konusu olacağı kesin. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.