e
sv

E3 2023 İptal Edildi: İşte Nedenleri

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tüm büyük oyun ve donanım geliştiricilerin yer almak için kablo kapısını açtığı E3 oyun performansının bu sene düzenlenmeyeceği açıklandı. Bu yıl boyunca fiziksel olarak depolama E3 2023 işleyişinden birçok büyük oyun geliştiricisi çekilme kararı almıştı.

IGN tarafından doğrulanan bir bilgiye göre kullanılana yöntemi bir e-postada “yeterli ilginin sağlanamaması” nedeniyle işlevin iptal edildiği konuştu.

1e3-2023-iptal-edildi

Microsoft, Nintendo ve Sony Katılmak İstememişti

2019 yılından beri pandemi koşulları nedeniyle yüz yüze olarak düzenlenemeyen E3, ilk defa bu sene Los Angeles’ta düzenlenecekti.

Etkinlik çıktılarının belli sonuçlarının ardından bir büyük markalar getiri sağlamayacağını açıkladı. Microsoft, Nintendo ve Sony gibi büyük oyun geliştiricilerin E3 2023’e katılmayacağını açıklama, etkinliğe olan ilgiyi azaltmaktı.

Henüz kuruluş ESA’dan resmi bir açıklama gelmese de tüm işaretler 13-16 Haziran tarihleri ​​arasında tutulması beklenen etkinliğin iptal edildiği gösteriyor.

BAFTA Oyun Ödülleri Belli Oldu: İşte Kazananlar (2023)
OYUN

BAFTA Oyun Ödülleri Belli Oldu: İşte Kazananlar (2023)

Her sene düzenlenen BAFTA Oyun Ödülleri, bu sene de karşılaştırmaya bir rekabete sahne oldu. 11 dalda yarışan adaylar arasında klasik isimler ve sürpriz oyunlar dikkat çekti.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.