e
sv

EA SPORTS FC Mobile Yayınlandı: İşte Bilmeniz Gerekenler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Electronic Arts, bugün iOS ve Android için EA SPORTS FC Mobile’ı piyasaya sürdü. Peki EA SPORTS FC Mobile oyunculara neler vaat ediyor?

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden biri Elektronik sanatlarDünyanın en popüler futbol simülasyon oyunlarından biri olan FIFA için yeni bir dönem başladı. Oyun ilk kez bu yıl EA Sports FC adı altında çıkacak. 29 Eylül’deki lansmana yalnızca birkaç gün kala şirketten önemli bir hamle daha geldi. Electronic Arts, oyun mobil versiyon Bugün oyuncularla buluştu.

Oyun Google Play Store ve App Store’da yayınlandı. Peki EA Sports FC Mobil Nasıl bir oyun? Hangi özellikleri sunacak? Mobil platformlarda fark yaratacak EA Sports FC Mobile için bir araya gelin ne bilmek istiyorsun Her şeye daha yakından bakalım.

Oyunu yeniden indirmenize gerek yok

EA Sports FC Mobil

EA Sports FC Mobile için en çok merak edilen konulardan biri de yeni mobil oyunun cihazlarda bulunup bulunmayacağı. nasıl ulaşılır Yaklaşık. EA, bu konuda oyunculara kolaylık sağlayacağını duyurdu. 100 milyondan fazla kullanıcısı olan bir önceki oyunun güncellenmesiyle EA Sports FC Mobile’a erişim sağlanabilecek.

EA Sports FC Mobile, oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlıyor. Oyun, UEFA Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga ve çok daha fazlası dahil olmak üzere 650’den fazla takımda ve 30’dan fazla ligde 15.000’den fazla tam lisanslı oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

Oynanış büyük ölçüde değişecek

EA SPORTS FC Mobil oynanışı

EA SPORTS FC Mobile, hız ve top sürme arasında denge sağlayan “Dinamik Oyun Hızı” özelliğine sahiptir. Bu özellik aynı zamanda oyunculara karar vermeleri için top üzerinde daha fazla zaman tanıyarak oyun tarzını çeşitlendirmesi açısından da öne çıkıyor. “Elit Şut Sistemi”, her biri kendine has karakterde olan ve oyuncuları gol atabilecek pozisyona getirmeyi amaçlayan şut türleri olarak oyunculara farklı bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.30

Grafik ve ses özellikleri de geliştirildi

FIFA

Maç günü deneyimi, maç tanıtım sahneleri ve stadyum atmosferi gibi oyunun bazı yönlerinde de önemli iyileştirmeler yapıldı. Hem görsel hem de işitsel güncellemeler mobilde çok daha gerçekçi bir deneyim sunacak. EA, dinamik yorumlar ve takıma özel ilahiler içeren, iyileştirilmiş sesle eşleştirilen yeni bir sabit kamera seçeneğinin de eklendiğini belirtiyor.

Soyunma odası aynı zamanda taraftarlara takımlarını ve oyuncularını tercih ettikleri tarza göre kişiselleştirme fırsatı da sunacak. Örneğin yıldız oyuncuların forma numaraları ve çoraplarının uzunluğu, kol uzunluğu ve forma katlama stili gibi ayarlamalar oyuna dahil ediliyor.

Yenilenmiş bir arayüz

Kullanıcı arayüzünün EA SPORTS FC Mobile markasını yansıtacak şekilde yeniden düzenlendiğini de ekleyelim. Arka plan resimlerinden animasyonlara kadar birçok alanda değişiklikler yapıldı.

30 Kasım’a kadar giriş yapanlara hediyeler var

26 Eylül ile 30 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında EA SPORTS FC Mobile oynamak için giriş yapan kullanıcılar aynı zamanda Kurucu Paketinden bir adet çok sevilen elçi oyuncu öğesi kazanma fırsatına da sahip olacak. Bu oyuncular şu şekilde sıralanıyor:

  • Real Madrid CF’den Vinícius Júnior.
  • Manchester City FC’den Erling Haaland
  • Liverpool FC’den Virgil van Dijk
  • Tottenham Hotspur FC’nin Heung-min Son’u
  • Real Madrid CF’den Jude Bellingham
  • Liverpool FC’den Diego Jota
  • Manchester City FC’den Jack Grealish
  • Juventus FC’den Federico Chiesa
  • Chelsea FC’den Enzo Fernandez
  • Borussia Dortmund ve Youssoufa Moukoko

EA Sports FC Mobile’ı indirmek için:

EA Sports FC Mobil Fragmanı:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.