e
sv

İndirimde Sadece 20 TL’ye Sahip Olabileceğiniz Titanfall 2’nin Sunucuları, 7 Yılın Ardından Aktifleştirildi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Son birkaç yıldır terk edildiği düşünülen Titanfall 2, büyük bir güncelleme aldı ve oyun sunucuları 7 yıl aradan sonra yeniden aktif hale getirildi.

Şimdi Steam’de oyunculara büyük bir indirimle sunuluyor ve Yeniden Doğma Eğlencesi Şirketin yayınladığı Titanfall 2 oyunu için uzun yıllar aradan sonra büyük bir güncelleme yayınlandı. Oyuncular için zorlu yılların ardından nihayet oyun sunucuları tekrar etkinleştirildi.

Son birkaç yıldır yayınlanan küçük hata güncellemeleri ve oyundaki yeniliklerin azlığı, oyuncuları bir nebze olsun oyuna yabancılaştırmıştı. Fakat son Güncelleme, Oyunun aldığı ilk büyük güncelleme olması nedeniyle hayranlarının ilgisini çekti ve son 24 saatte binlerce oyuncu oyuna geri dönmeye başladı.

Oyun verilerine göre son 24 saatte 22.604 oyuncu oyuna geri döndü.

Sunucularınız daha kararlı çalışma, Güvenlik önlemleri ve haritaların iyileştirilmesi gibi yenilikleri içeren güncelleme, Titan Düşüşü 2için çalışıyor gibi görünüyor. Çünkü sadece 24 saatte 22.604 ile en yüksek oyuncu sayısına ulaştı. Ek olarak Respawn Entertainment, özel eşleşmeleri beta sürümden kaldırdı ve yeni ve eski oyun modlarını ekledi; 1v1 Coliseum oyun modu geri döndü ve oyundaki silahlar daha oynanabilir olacak şekilde değiştirildi.

İnsanların oyuna akın etmesinin bir başka nedeni de çok oyunculu mod Tekrar aktif hale geldi. Titanfall 2 yıllar sonra güvenilir bir şekilde oynanabilir hale geldi.

Oyunun haritalarına eklenen en ilginç özelliklerden biri Nessie’nin çekici (Apex maskotu) oldu. Ardından tüm gözler Respawn Entertainment’ın X’te (eski adıyla Twitter) paylaştığı gönderiye çevrildi.

“İşte cazibe geliyor.

Bu sabah 2000’den fazla hile kullanan @PlayApex hesaplarını yasakladık. Bir hatırlatma olarak, lütfen oyun içi araçlarımızı kullanarak şüpheli oyuncu etkinliklerini bildirin.”

Respawn Entertainment’tan yapılan bu duyuru, Oyun daha oynanabilir hale geldi Onun oluşuna bir gönderme olabilir. Çünkü oyun içi DDOS Saldırılar nedeniyle oyun neredeyse oynanamaz hale geldi. Ancak bu sorun giderilmiş ve gerekli iyileştirmeler yapılmıştır.

Respawn’ın gönderisindeki çekiç detayına gelince…

Apex Legends’tan Hatırladığımız Nessie’nin Titanfall 2’de karşımıza çıkması, Respawn Entertainment’ın bu iki oyuna önem verdiğini gösteriyor. ‘Paskalya yumurtası’ Oyun hayranları, Nessie adı verilen bu gizli detayı çok geçmeden ortaya çıkarıyor.

Respawn’ın şu anda Steam’de yayınladığı Titanfall 2, yalnızca %90 indirimle satışa sunuluyor. 20 TL’ye satın alınabilir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.