e
sv

Efsane James Bond Oyunu Golden Eye 007, 25 Yıl Sonra Xbox’a Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1997’de çıkış yapan ikonik James Bond oyunu GoldenEye 007’nin hem Xbox hem de Nintendo Switch’in geleceği açıklandı. Oyunun yenilenmiş bir versiyonuyla bu platformların geleceği de açıklamalar arasında yer aldı.

İngiiliz oyun şirketi Rare tarafından sağlanan ve Nintendo tarafından yayınlanan AltınGöz 007, 1997’de Nintendo 64 için çıkış yaptı ve o ülkede bu yana en ikonik video oyunlarından biri hâline gelmeyi başardı. 1995 yılında vizyona giren James Bond filmi GoldenEye’dan esinlenen yapım, ünlü casus James Bond olarak maceradan atılmamıza bazı özellikler tanıyordu. Oyunda ayrıca çoklu oyuncu modu da bulunuyordu. Dört oyuncuya kadar oynanabilen bu mod, bölünmüş ekran ile farklı senaryolarda oyuncularla rekabeti sağlamayı sağlıyordu.

Geçen aylardaysa efsane oyun hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Nintendo, Direct işletiminde sevilen yapımın yenilenmiş versiyonu hem Nintendo Switch hem de Xbox için ilerleme duyurmuştuk.

Xbox Game Pass’e geleceği tarih belli oldu

Geliştirici Nadir da “Çıkış çıkışı 25 yıl sonra, Xbox konsolları için yeniden gördükleri GoldenEye 007’yi deneyimleyin” çalıştırmayı kullanarak oyun geliştirmeyi doğrulaolmuştu. şirket, oyun 4K çözünürlükte geleceğini söylerken, Xbox Game Pass’e aşama de açıklamalarına ekledi. Rare’in yöneticilerinden Craig Duncan, ayrıca GoldenEye 007’ye 4K yayının yanı sıra ikili analog çubuk desteği gibi gelişmiş kontrol seçeneklerinin de eklendiğini açıklamıştı. Buna ek olarak Hikâye ve İkonik Çoklu Ekran Çok Oyunculu Modun da oyunun yer alacağı belirtilmişti.

Bugünse yapılan bir maçın oynanması 27 Ocak tarihinde hem Xbox konsollarına hem de Nintendo Switch’e geleceği açıklandı. Ancak ne yazık ki oyun PC ve PlayStation platformlarına sunulmayacak.

İLGİLİ HABER

Son Yılların Efsanelerinden “The Legend of Zelda: Breath Of The Wild 2”nin Çıkış Tarihi Belli Oldu: Oyundan Bir de Fragman Yayınlandı [Video]

Yenilenmiş GoldenEye 007, Xbox One ve Xbox Series X/S’e Game Pass’in bir parçası olarak gelecek. Diğer tarafta ise Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyeleri oyuna sahip olabilir. Oyunun tek başına satılıp satılmayacağı konusundaysa yapımcı firmadan herhangi bir açıklama gelmedi.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.