e
sv

Elden Ring’in DLC’si Shadow of the Erdtree’nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elden Ring’in beklenen ilk DLC paketi Shadow of the Erdtree geçen ay duyuruldu. Geliştirilme aşamasında olduğu söylenen paketin çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Yeni gelen habere göre oyuncuların merakla beklediği Elden Ring’in yeni DLC’si Shadow of the Erdtree’nin çıkış tarihi oldukça yaklaştı. İnternette konuyla ilgili bir yazı paylaşıldı. İşte haberimizin devamı…

5 Şubat 2024’te vizyona girebilir!

Henüz resmi bir açıklama olmasa da oyunla ilgilenen yakın bir takipçi tarafından DLC paketinin çıkış tarihi belirtildi. Doğrulanmamış kaynaklardan alınan bilgilere göre Elden Ring Shadow Of The Erdtree DLC’si 5 Şubat 2024’te yayınlanabilir.

Oyun geliştiricisi FromSoftware bu konuyla ilgili bir açıklama yapana kadar sadece tahmin olarak kalan bu haberin bir detayı daha var; Oyunun genişleme paketinin 7 Aralık’ta Los Angeles’taki Microsoft Theatre’da gerçekleşecek The Game Awards 2023’te gösterileceği düşünülüyor.

20 milyondan fazla kopya satmayı başaran oyun için paylaşılan bu tahmini tarihler, oyun dünyasını bir anda hareketlendirdi. Oyuncuların Elden Ring’in yeni DLC’sinden beklentilerinin yüksek olduğunu da söylemekte fayda var.

Fırsatı Kaçırmayın: ELDEN RING Steam'de İndirimde!
OYUN

Fırsatı Kaçırmayın: ELDEN RING Steam’de İndirimde!

2022 yılında God of War Ragnarök ile büyük rekabete konuk olan ELDEN RING, Steam’de satışa çıktı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümde bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.