e
sv

Far Cry 6 Ücretsiz Oluyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

 

Ubisoft‘un sevilen birinci kişisel kişisel açık dünya oyunu serisi Far Cry’ın son oyunu Far Cry 6 ücretsiz oluyor. Ubisoft, yeni bir hafta fırsatında serinin sevilen oyununun bir süreliğine oyuncuların ücretsiz olarak deneyimlemesine izin verecek.

16 Şubat Perşembe devamı 20 Şubat Pazartesi‘ye kadar oynayabileceğiniz ücretsiz oynama hakkında oyunu tek oyunculu mod veya co-op olarak oynayabileceksiniz. oyunun ücretsiz sürümü, Microsoft’un Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X konsollarının yanı sıra Sony’nin PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları ve PC’de de mevcut olacak.

Ücretsiz oynama süresi sona ermeden önce oyunu sever ve satın almak isterseniz mevcut tüm sürümlerini normal fiyatından %70‘e varan indirimle satın alabileceksiniz. Ayrıca ücretsiz oynanabilir süre boyunca oynadığınız tüm ilerlemeniz oyunu satın alarak taşınabilecek. Keza oyunu yayınlanan son ek paket de %50 indirimle bu süre boyunca indirimde olacak.

Far Cry 6 Hakkında

Zamanın adeta kalıntılarına takılıp kalmış tropikal bir cennete, Yara’ya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, kanlı adımlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla demir yumrukla yönetiyor ve hiçbir zorbalıktan kaçınmıyor. Bu zalim rejim doğal devrimci bir ayaklanmaya yol açıyor.

  • Yara yerlisi Dani Rojas olarak, rejimi devrip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atıl. Tüm oyunu ister tek başına ister koop modlu bir arkadaşınla oyna.
  • Bugüne kadarki en geniş Far Cry dünyası Castillo hükümetine karşı savaşırken Yara’nın ormanlarını, sahillerini ve başkenti Esperanza’yı gezip, sırtında ya da tekne ve jet ski gibi araçlarla keşfet.
  • Kullanabileceğin açık silah ve her daim yanında olacak köpek Chorizo ​​ve yüzme Guapo gibi hayvanlarla savaş daha keyifli da.
  • Oyun çıktıktan sonra elde ettiği dört yeni özel operasyon, popüler yerlerde yeni ücretsiz çapraz görevler ve oyun hayranlarının istediği “New Game Plus”, “Completionist Aid”, ekstra zor mod ve dört yeni yerleşim slotu gibi içerik ve deneyimle.
The Last of Us PC Sürümü Ertelendi! İşte Yeni Tarih
OYUN

The Last of Us PC Sürümü Ertelendi! İşte Yeni Tarih

PlayStation kayıtlarında belki de en çok oyunlarından biri olmayı başaran The Last of Us, platforma özel olarak çıkan bir oyunun yayınlanmasına rağmen yaklaşık 10 yıl sonra PC’lerde yerini almak için gün diyor.

PlayStation 5 Nihayetinde Discord Gücüne Kavuşuyor
İNTERNET

PlayStation 5 Nihayetinde Discord Gücüne Kavuşuyor

Sony, 2022’nin başlarında PlayStation 5 konsollarına Discord özellikleri yavaş yavaş entegre gördükten sonra, sesli sohbetin sonunda en son beta güncellemesiyle geldiğini duyurdu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.