e
sv

Galaxy S23 Geliyor: İşte Samsung’un Galaxy Unpacked Etkinliğinde Tanıtmasını Beklediğimiz Ürünler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung’un heyecanla beklenen Galaxy Unpacked uygulaması 1 Şubat günü gerçekleştirilecek. Peki şirket bu etkinlikte hangi toplulukları tanıtacak?

Güney Kore merkezli teknoloji devi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni cihazlarını tanıtacağı Paketlenmemiş Galaksi etkinliği gerçekleştirecek. 1 Şubat Çarşamba günü saat 21.00’da Düzenlenecek etkinlik, 2020’den beri akıllı telefonların fiziksel olarak tanıtılacağı ilk lansman olacak.

Tahmin yürütme gibi gerçekleştirmen en çok beklenen şirket yeni amiral gemi hatları S23 serisi olacak. Tabii ki Samsung, bunun dışında diğer yeni ürünler de bizlerle buluşturacak. Peki, Galaxy Unpacked etkinliğinde bizi neler bekliyor? Gelin kısaca bir göz atalım.

Galaxy S23 serisi

Yılın en çok beklenen telefonlarından olan S23 serisi bu hafta bizlerle buluşuyor. Şu ana kadar ülkeler hakkında birçok heyecan verici oluşum ortaya çıktı. Bu bilgiler, S23 sonunda her telefonunun performansından kameraya kadar birçok dikkat çekici özellikle devamını göstermişti.

Telefonlar hakkında tüm güvenliklerimiz için aşağıdaki içeriklerimize göz atabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Serisi Tanıtıldı! İşte Yılın İlk Premium Telefonlarının Özellikleri ve Fiyatı

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Türkiye Fiyatları Sızdırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı: Peki Görünce Kabuslarınıza Girecek Bu Fiyat Gerçek Olabilir mi?

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Ultra Çekildi Fotoğraf ve Videolar Paylaşıldı

Galaxy Book 3 bilgisayarlar

Samsung, geçen yıl S22 serisiyle birlikte Tab S8, Tab S8 Plus ve Tab 8 Ultra olmak üzere yeni tabletlerini de sergiliyor. Ancak yayınlar, şirket bu sene bir değişiklik için; bunun yerine dizüstü bilgisayarları tanıtabileceğini gösterilebilir. İddialara göre bu cihazlar Galaxy Book 3 serisi olacak. Samsung’un sitesi de bunu doğrular nitelikte.

Bir rapora göre bu bilgisayarlar, Galaksi Kitap 3, Kitap 3 360, Kitap 3 Pro ve Kitap 3 Ultra olarak adlandırılacak. En üst seviye model olacak Book 3 Ultra’nın ise 16 inç OLED ekran, Intel i9-13900H işlemci, NVIDIA RTX 4070 GPU, 32 GB RAM, S Pen’e uyumluluk gibi gelişmeye sahip olacağı söyleniyor. Cihazsız bir veriyi yukarıda görebilirsiniz.

Serinin görüntüsünün ise tablet stilinde kullanılarak dönebilen ekranlı 360 bilgisayarların ve standart bilgisayarların oluşturacağı söyleniyor. Book 3 Pro 360’ın 16 inç OLED ekran, Intel i5-1340P veya i7-1360 CPU seçenekleri, 16 GB RAM gibi özelliklerin geleceği, Book 3 Pro’nun ise 14 ve 16 inçlik seçeneklere sahip olacağı belirtiliyor. Pro olmayanlar konusunda henüz bir bilgi olmasaydı da 15 inç ekran ve 13. nesil Intel işlemci Beklentiler mevcut.

Tablet, kulaklık veya akıllı saatin tanıtılması beklenmiyor

Samsung’un bu yılki Unpacked performansında bilgisayar ve akıllı telefon dışında ürün tanıtması beklenmiyor. Bunlar hakkında hiçbir kesitin çıkmaması da bunu anlatıyor. Zaten yakın zamanda, şirketin yeni tabletlerini ertelediğine dair iletiler çıktı. Yine de, Tab S9 olarak adlandırılması beklenen cihazlar bu yıl içinde tanıtılabileceğini belirtmeden geçelim.

Aynı şekilde akıllı saatlerin de Ağustos 2023’te çıkış yapması bekleniyor. Galaxy Watch 5, Ağustos 2022’de bizlerle buluşmuştu. Benzer bir durumu kulaklıklarda da olabileceğini tahmin edebiliriz.

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Serisinin Arayüzü One UI 5.1’in Özellikleri Sızdırıldı

Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği 1 Şubat’ta resmi YouTube hesabından canlı yayınlanacak. Biz gelişimini de sizlerle paylaşacağız.

:
https://www.theverge.com/23574119/samsung-galaxy-s23-unpacked-event-galaxy-book-3

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.