e
sv

GeForce NOW’a Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyatlar!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En son mobil oyun kontrollerini genişletmesi ve kütüphanesindeki oyun yelpazesini her geçen gün geliştirmesiyle oyuncuların sevgisini kazanan ŞİMDİ GeForcegeçmiş yıl sonunda gelen zammın ardından yeni bir zamla daha karşımızda.

2017 yılından beri MacOS ve 2018 yılından beri PC platformlarında oyuncular tarafından kullanılan NVIDIA’nın bulut oyun hızı hizmeti GeForce NOW, bir süre sonra da Android ve iOS dahil olmak üzere tüm mobil platformlara geldi. GeForce NOW en temel hâliyle, NVIDIA‘nun bulut sisteminin yer alan geniş işlemcileri ve grafik kartlarını kullanarak, tamamen oyunları kendi tercihinize bağlı olarak telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan oynamanıza olanak sağlayan olanaklar. Bu hizmet sayesinde yüksek donanım isteyen oyunlar, herhangi bir indirmeden tamamen internet bağlantınız sayesinde bulut üzerinden telefon ve bilgisayarlardan oynanabiliyor.

2022 yılı içinde birçok kez zamlarla ortaya çıkan GeForce NOW’un yeni zammı ne yazık ki oyuncuları üzecek. 18 Mart 2023 Cumartesi Bugünden itibaren geçerli olacak yeni değişikliklere göre 1 Aylık Premium Paket 140 TL’den 190 TL’ye, 3 Aylık Premium Paket 300 TL’den 450 TL’ye, 6 Aylık Premium Paket 520 TL’den 790 TL’ye, 1 Yıllık Premium Paket ise 960 TL’den 1380 TL’ye zamlanmış durumda.

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunlar
OYUN

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunlar

Eğer Geforce Now aboneliği satın alıyorsa ve ücretsiz olarak hangi oyunlara erişebileceğini merak ederek bu listeyi kullanmamız için çok kullanır.

18 Mart 2023 tarihine kadar paket yenilemeleri hâlihazırda kullanmakta olduğu fiyatlar üzerinden gerçekleştirilecekken, 18 Mart 2023 tarihinden sonra yeni üyelik alımları ve var olan premium paketinizin dönemsel yenilemesi ise yeni fiyatlar üzerinden ücretlendirilecek.

GeForce NOW Mart 2023 Fiyatları

paket Eski Fiyat Yeni Fiyat
1 Aylık Premium Paket 140 tl 190 tl
3 Aylık Premium Paket 300 TL 450 TL
6 Aylık Premium Paket 520TL 790 TL
12 Aylık Premium Paket 960 TL 1380 TL

Peki siz bu yeni GeForce NOW zammı hakkında ne zamanları? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

ŞİMDİ GeForce

ŞİMDİ GeForce

GeFORCE Now, bulut sunucu sistemi üzerinden oyun oynamanızı sağlayan, NVIDIA tarafından sağlanan bir platformdur.

indir

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.