e
sv

Geliyor Gelmekte Olan! Valve, CS2 İsmini Tescilledi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Counter Strike: Global Offensive’in bir sonraki seviyesinde olması beklenen CS2 ismini tescillendi. Ancak burada dikkat çekici bir konu var.

İnternet kafelerin eski dönemindeki vazgeçilmezi Counter Strike 1.6’dan çıkış Global Offensive’e girdiğimizde her şey bir anda ileri atmıştı. Bunun ardından uzun yıllar bunun bir sonraki seviyesinde, yani kabaca ikinci oyunu bekledik. Valve da bu süreçteki heyecanlarımızı kıracak hareketlerden kaçınıyordu. (Yarım Hayat 3 için yaptığının aksine)

Birçoğunun güvenilir kaynağın Kaynak 2 motoruyla sonuçlandığı yeni bir Counter Strike oyununa gönderme yapması da bu heyecanı diri tutan gelişmelerden biri oldu. Şimdi de tüm bunların üstüne, Valve’ın CS2 isminin ayırt edildiğini gördüğünü. Adeta geliyor gelmekte olan.

Net olarak ürün olarak ne olacağı belli değil. Ancak bir eşyanın üzerinde çalışıldığı kesin.

CS2 tescili

4 tane isim gördüğünüz bu görselde iki tane CS2, iki tane de Counter Strike yer alıyor. CS2 isim tescillerinden biri, çevrimiçi oyun hizmeti sunmak gibi eğlence hizmeti üzerine alınır. Diğer CS2 ismi ise bilgisayar oyunu yazılımıvideo oyunu ve internetten indirilebilir oyun programları sınıfı kendini gösteriyor.

Counter Strike isimleri de eşyalar paralellik gösterimi. Zira bu isimlerden biri, yine oyun yazılımı ve indirilebilir oyun sınıfıyken diğerinin çevrimiçi oyun hizmeti alanında tescillendiğini görüyorsun. Haberin en başında gördüğünüz “dikkat çekici kısım” ise isimlerin farklı kategorilerde tescillenmiş olması.

Dediğimiz gibi Counter Strike alanında yeni şeyler üzerinde çalışıldığı kesin.

CS:GİT

Ancak eldeki ayrıntılar konu hakkında yorum yapabilmek için oldukça az. Bu yüzden henüz yeni bir oyunun gelmeyeceği, ayrı bir başlık olarak mı yoksa hâlihazırda olan oyun ek paket olarak mı çıkacağını veya dev bir güncelleme olarak gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz.

Yeni detaylar ortaya çıktıkça size aktarıyor olacak. Peki sizce yeni nesil Counter Strike için hangisi daha iyi olur? Ayrı bir oyun olarak ortaya mı, yoksa DLC/güncelleme olarak gelme mi?

Tescillenen isimlere bu bağlantıdan göz atabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.