e
sv

Google Developers Group Gaziantep DevFest22, 4 Aralık’ta Katılımcılarını Bekliyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Her yıl dünya çapında milyonlarca etkinlik düzenleyen Google Developers Group’un yeni etkinliği Gaziantep DevFest22, 4 Aralık tarihinde birbirinden önemli misafirlerla görüşlerini buluşturacak.

Google’ın geliştiricilerine yönelik gönüllü topluluğu olan Google Geliştiriciler Grubu119 ülke ve 736 ekip ile birlikte her yıl güncel Google teknolojisi ve diğer teknolojilerin konuşulduğu, tartışıldığı ve çeşitli konuşmaların yapıldığı etkinlikleri düzenliyor.

Bu yıl da yine Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen etkinlikleri Google Developers Group, 4 Aralık çapındaki etkileri sektörün önemli isimleriyle birlikte Gaziantep’te buluşturuyor.

Pek çok önemli isim karşılama olarak alınacak

Etkinlikte girişimcilik, yapay zekâ, mobil uygulama geliştirme ve daha pek çok hakkında konuşmalar düzenlenecek. Ayrıca etkinlikte Emirhan Güleç, Beyza Sunay Güler, Mustafa Kara ve daha pek çok önemli isim de bulunacak. Katılımcılarla toplantıları bir araya getirmek için hem bilgilenmelerini hem de ağa ulaşmalarını amaçladığın etkinliğin sonunda olduğunu da hatırlatalım.

tamamen ücretsiz olan ve 4 Aralık Pazar günü saat 11:00’da Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nde gerçekleştirecek etkinliğe katılmak için burada bulunan formül doldurmanız yeterli.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.