e
sv

Opera’nın ChatGPT’den Daha İyi Yapay Zekâ Asistanına Sahip Olan Tarayıcısı Opera One, Herkes İçin Yayınlandı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Opera’nın bir süredir test ettiği yapay zeka destekli internet tarayıcısı Opera One, artık stabil sürüm olarak tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu. Bu tarayıcının Aria adında özel bir asistanı var. ChatGPT aynı zamanda Opera One’ın bir parçasıdır.

Opera, ilk kez birkaç ay önce duyurduğu yapay zeka odaklı internet tarayıcısı. Opera Birbir süredir erken erişimde mevcut. Artık Opera One’ın kararlı sürümü Windows, Linux ve Mac cihazları için mevcut. Peki Opera’ya ne dersiniz? yapay zekaya odaklanıyoruz İnternet tarayıcısı tüketicilere neler vaat ediyor?

Opera One, yıllardır hayatımızda olan Opera’ya kıyasla oldukça basit bir arayüz sunuyor. Bunun temel nedeni ise”Sekme adaları“adlı bir düzen kullanılıyor. Sekme adaları özelliği sayesinde kullanıcılar benzer sekmeleri bir araya getirebiliyor. olağanüstü akıcılıkta Bir deneyim yaşayabilecekler.

Opera One’da “Aria” adında bir yapay zeka asistanı var!

Opera Bir

Opera geliştiricileri bu internet tarayıcısına ” adını verdiArya“” adında yeni bir özellik eklediler. Yapay zeka destekli bir asistan olan Aria, web aramaları, metin veya kod oluşturma gibi işlevler için kullanılabiliyor. Aria, Opera One’ın bir özelliğidir. sola eklendi Yeni bir entegrasyon olarak görünecek.

Opera’dan yapılan açıklamalarda Aria, GPT altyapısını kullanır ve bu altyapının geliştirildiği belirtildi. Şu anda mevcut olan yapay zeka aracı, çoğunlukla internete bağlanabilme özelliği sayesinde tüketicileri memnun edecek gibi görünüyor.

ChatGPT, Opera One’ın bir parçasıdır!

SohbetGPT

Son zamanların en popüler yapay zeka araçlarından biri SohbetGPTOpera One’ın yerleşik bir parçası. Tarayıcıyı indiren kullanıcılar bu sohbet botunu hemen kullanmaya başlayabilirler. ChatGPT’ye benzer bir araç da var. ChatSonic bu internet tarayıcısında da aktif kullanılabilir.

ALAKALI HABERLER

Dev Rus Bankası ChatGPT’nin Rakip Sohbet Botunu Duyurdu: GigaChat

Opera One tanıtım videosu

Opera One’ı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz:

Opera One hakkında detaylı bilgi almak ve tarayıcıyı bilgisayarınıza yüklemek için Burada Bağlantıyı kullanabilirsiniz. Nihayet; Aria’yı kullanmak için kendinize şunu söyleyin: ücretsiz Opera hesabı açmanız gerektiğini belirtelim.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.