e
sv

Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytların Tasarımı Değişti

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google’ın Drive, Dokumanlar, E-Tablolar ve Slaytlar hizmetleri güncellendi. Bu güncelleme ile hizmetlere yeni ve daha sade bir tasarım sunuldu. Yeni uçaklar, birkaç hafta içinde tüm belleğe ulaşacak.

ABD merkezli teknoloji cihazı Google’ın girişi ücretsiz olarak Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar hizmetleri güncellendi. Bu ile güncelleme hizmetleri yeni bir tane çıkarabilir geçiş yaptılar. Bir yönetmeliğe başlanan çocuklara, yazılan daha sade bir deneyim sunacak.

Google tarafından sınırlı bir blog gönderisine göre yeni tasarımların dağıtımları birkaç hafta boyunca devam edecek. Bu nedenle, eğer Google’ın bahşişinden geçiyorsa yan hizmetlerinden faydalanıyorsanız, yeni tasarımı hemen kullanamayabilirsiniz.

Google Drive’ın yeni tasarımı böyle olacak:

Google Drive’daki yeniliklere yönelik; hızlı erişimler için yeni bir bölüm ekleniyor. Bu bölüm sayesinde belirli bir tür dosyaya saniyeler içinde erişebileceksiniz. Ayrıca aynı anda birdenbire çok öğe ayırtpbu görüntüleme uzerinde islemden yararlanilabilir.

İLGİLİ HABER

Yersiz Küslüklere Son: Google, Artık Rehberinizdeki Kişilerin Doğum Günlerini Gösterecek

Google Drive’ın mevcut tasarımı şöyleydi:

Google sürücü

Peki ofis uygulamalarında hangi yenilikler var?

Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar’a yapılan yenilikler de işler kolaylaştırma amaçlı. Bu bağlamda; belgelerin üst bölümlerindeki araç boyutun iyileştirildiği ve açılabilir bir yapı haline getirildiğini görüyoruz. Ayrıca, Google’ın ofis uygulamalarında geçmiş düzenlemeleri görmek artık daha kolay. Kullanıcılar, sağ üst kısım yer alan saat arkadaşları tıkladığında, belgede yapılmış cenneti görebilecekler. Dokümanlar da E-Tablolar da ve Slaytlar da yapılan değişikliklerden etkilenecek.

*Solda eski, sağda yeni tasarım.

İLGİLİ HABER

Google Fotoğraflar, Google One Aboneleri İçin Fotoğraftan Nesne Silmeyi Mümkün Kılan Bir Güncelleme Aldı [Nasıl Kullanılacak?]

:
https://workspaceupdates.googleblog.com/2023/03/refreshed-ui-google-drive-docs-sheets-slides.html

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.