e
sv

Google Haritalar Artık Yollardaki Bariyerleri Bile Gösterecek: İşte Yeni Özellikler ve Sürücülerin Hoşuna Gidecek Tasarım

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, Android Automotive işletim sistemindeki Google Haritalar’a mükemmel bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme ile navigasyon hizmeti HD ölçülerinde kullanım ve yoldaki kısıtlamalar bile gösterilecek.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bundan birkaç yıl önce Volvo ve Audi gibi otomotiv sektörünün önde gelen gelen adlarıyla bir araya gelerek, Android Otomotiv isimli işlemci sistemi geliştirmişti. Bu işletim sistemi, arşivlerin da anlaşılabileceği otomobillere Android yazılımı üretiyordu. Bu tedavi sistemi, bazı otomobillerde aktif olarak kullanılıyor.

Öte yandan; Google’ın Android Automotive ile ilgili çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda; yapılan son yapı ise Google Haritalar ile ilgili oldu. Uygulamayı güncelleyen Google, yüksek buldukları görüntüleri ve çok daha ayrıntılı bilgileri açıklamaya başladı. Sürücüler, Android Automotive’deki Google Haritalar ile bugüne kadar dek görmedikleri bir deneyimler yaşıyorlar.

Navigasyon HD ölçülerinde çalışacak, korunmalara kadar tüm detayları gösterecek!

Google Haritalar

Android Otomotiv için Google haritalar, artık HD kilolu görseller sunacaklar. Bulunduğunuz yerde navigasyon ekranı, ilk kez bu kadar kaliteli bir görsel deneyim yaşatacak. Ayrıca sadece HD görüntüler değil, şerit ve yol kuralları ile kısıtlamalar bile Google Haritalar üzerinde yer alacak.

Android Otomotiv

Android Automotive’in ortaklarından bir tanesinin Volvo olduğunu söylemiştik. Hal böyle olunca da HD harita özelliği, ilk kez Volvo ve şirket alt markası olan Polestar’da kullanılıyor. Volvo EX90 ve Polestar 3, donanımlar bu özellik nedeniyle bile mülk sahipleri tarafından tercih edilecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABER

Google Haritalar’a Yerli Alternatif Geliyor: Martı, Yerli Harita ve Şehir İçi Navigasyon Sistemi Üzerinde Çalıştığını Açıkladı

:
https://www.theverge.com/2023/1/5/23540392/google-maps-hd-volvo-ex90-polestar-3-ces

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.